Annonse

FINAL UPDATE…

Hellooooo, hotties ♥

Da er jeg på plass i Oslo, nærmere bestemt ute hos mamma, og her sitter vi og koser med middag før jeg senere får overnattingsbesøk av Belinda. Jada, vi snakker slumberparty og en sleepover i skikkelig fjortis stil, og herlighet som jeg gleder meg til etterlengtet og ikke minst ettertrengt kvalitetstid med fineste B. I tillegg får vi besøk av en helt spesiell person som skal fortelle oss litt av hvert og vise oss et særdeles spennende utvalg av noe jeg ikke kan snakke så mye om akkurat nå, men det jeg kan si er at ingen av dere ønsker å gå glipp av neste SnikkSnakk episode. Mohahahahahahah!

Jeg nevnte for dere i går at en siste USA oppdatering var på vei, og her kommer den. Her er altså de aller siste bildene fra turen som jeg har gravd frem fra arkivet, og her er til og med noen snaps fra Alcatraz som jeg glemte å vise dere da vi var i San Fran. Kanskje litt snodig at bilder fra dystre Alcatraz kommer ut i samme innlegg som happy-pics fra Warner Bros. og Vegas, men shit la gå… Til syvende og sist er det vel strengt talt ingen som bryr seg. Heheh. 

Mer utfyllende informasjon om disse turistattraksjonene får dere i USA guiden, som publiseres ila uken. Whoop WHooop!Nei, jeg har sagt det før og sier det igjen. FOR en tur! Helt, helt magisk…

Nå legger jeg bort data’n for en liten periode, sånn at jeg kan nyte den lille stunden med mamsen. Kose dere så lenge, så snakkes vi senere.

Love Love ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse