Annonse

FINALE, 29 GRADER OG OVERPRISET CORONA

Sorry, jeg bare gjenta meg selv til det kjedsommelige, men altså!? Dette været? Jesus, Mary, and Joseph! Oslo har blitt syden. 29 grader hver eneste dag, og strålende solskinn – dette kan vi like!

Gårsdagen gikk med til å få ferdig mer eller mindre alle rom her hjemme. Dennis støvsuget og vasket, mens jeg ryddet i skuffer og skap, og fikk satt ting i system – deilig. Innimellom slaga rakk vi heldigvis en liten time out med Setare… Det var jo tross alt VM-finale, og selv for en lite fotballinteressert person som meg, er det liksom noe helt spesielt over en finale. Vi stakk ned til Lekter’n, for å se kampen på storskjerm, og for å få litt sjøluft akkompagnert av et par altfor dyre øl. Hva skjer med at de tar 109 kroner Corona!? Det er jo helt spinnvillt! Turistene som kommer hit må jo få bakoversveis og hakeslepp – dette er jo bare flaut!

På tross av litt for stive priser, koste vi oss glugg! Det eneste kjipe var at Frankrike vant – vi heiet jo på Kroatia, men stemningen var god likevel. Det har jo – når det kommer til stykket – ikke en dritt å si, hah.

Nå holder vi på med noe så kjedelig som regnskap… I skrivende stund scanner Dennis bilag til den store gullmedalje, og med det samme vi er ferdige med den kjedeligste jobben, går vi over på noen litt mer spennende gjøremål. Mandag, ass…

Har dere det fint, skjønninger? ♥

Annonse