Annonse

FINALE

Nå er det over… Tenk det! 4 intense dager med innspilling er forbi, og i dag sov jeg til jeg stod opp av meg selv. Klokken var ikke 11 før jeg klarte å dra meg opp av sengen, og det er tydelig at disse hektiske dagene har tatt på. Men altså – fy søren for noen fine dager vi har hatt!

I går var det altså duket for den store finalen, og sistemann ut var Dennis Storhøi! Underholdningen var både actionfylt og spennende, stemningen var upåklagelig, og avslutningen på dette herlige lille eventyret kunne faktisk ikke vært bedre. Det var rett og slett trist da vi nærmet oss ukens siste måltid – vi har kost oss så vanvittig i hverandres selskap, og jeg både håper og tror at vi kommer til å ha mer med hverandre å gjøre i tiden fremover. Det hadde jo – som nevnt – vært utrolig kult om vi hadde klart å få til en reunion hos Gunilla i Los Angeles, haha!

Jeg gleder meg til dette sendes på TV! Når det blir aner jeg ikke, men at dere har mye å glede dere til, er det i hvert fall ingen tvil om, haha. Disse fire dagene inneholder liksom alt!

Nå er jeg ute hos mamma og Jon, og om en time setter vi kursen mot Geilo. Der skal vi tilbringe helgen sammen med hele familien – både onkler, tanter, søskenbarn og smårollinger. Jadda, vi snakker et aldri så lite slektstreff for etterkommerne til mormor og morfar, så dette skal bli en skikkelig koselig helg. Gleder meg ♥

Hva skal dere gjøre i helgen, fininger? Har dere noe spennende på planen?

Suss og klem

 

Annonse