Annonse

FINALEUKE PÅ CAMP KULINARIS

Herregud, folkens! Lite visste jeg i august i fjor, at jeg skulle klare å komme meg hele veien til finalen i Camp Kulinaris. Det er jo helt sjukt. Det som er enda sjukere er jo at programmet har kommet til veis ende, og at det nå bare er tre episoder igjen. Det blir nesten litt vemodig å ikke lenger få muligheten til å se denne herlige gjengen på TV, for én ting er i hvert fall sikkert, og det er jeg har kost meg glugg ihjel med dette programmet. Jeg synes Camp Kulinaris er et fantastisk konsept, og et program som virkelig har vært til god underholdning (og kanskje litt frustrasjon) for publikum, haha. Nå kan jeg selvsagt ikke snakke for alle, men jeg er ganske sikker på at det er mange som har hygget seg med programmet de siste 7 ukene.

Nå er det altså bare oss fem igjen; Jenny, Per, Kim, Audun og undertegnede, så nå skal det bli spennende å se hvem som vinner. Jeg vet jo naturligvis hvem som stikker av med seieren, men det hadde vært skikkelig gøy å høre hvem dere tror vinner? Hvem når helt til topps, mon tro?

Jeg er så inderlig glad for at jeg takket ja til dette – jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, og fått venner for livet. Jeg har blitt oppriktig glad i flere av deltagerne, og vet at vi kommer til å holde god kontakt. Jeg gleder meg rett og slett til fortsettelsen, og til å pleie nye og gode vennskap. Det er jo ikke hverdagskost å få seg nye venner i begynnelsen av 30-årene… Man føler seg liksom lit «satt» og «fornøyd» med de man har, hvis dere skjønner, men plutselig møter man altså noen mennesker man føler at man har kjent i flere år. Jeg elsker det!

Nei, dere… For et program! Og for en gjeng! Nå skal jeg sette meg ned i såffan, og nyte den nest, nest siste episoden. Tune inn på TV3 nåååå, får å få med dere galskapen.

Hva synes dere om programmet, fininger?

Annonse