Annonse

FINALLY!!

Jeg er i ekstase!

Endelig.. Endelig har jeg fått meg et sånt lite supertrivelig hjemmekontor hvor jeg kan jobbe godt, og jeg spratt opp av sengen i dag morges fordi jeg gledet meg sånn til å sette meg ned ved den nye plassen min. På 30 sekunder hadde jeg kommet på plass og dekorert i skikkelig Kristin-stil, og under her ser dere resultatet..

Dette er herved blitt den nye favorittplassen i heimen ♥

Hva synes dere? Og hva synes dere om den nye palmen min? Hahahhaahahha, jeg MÅTTE jo bare ha den.. Jeg elsker jo palmer. Palmer og ananas. Hurra!

Og sånn for å komme med en anbefaling til alle dere vakre venner der ute.. Litt farger i heimen bidrar til et ekstremt godt humør! Selvom man har en fargeløs stil, kan jeg garantere at noe så enkelt som fargerike blomster vil gjøre noe med livsgnisten, og slike blomster passer inn overalt.

Tidligere hadde jeg en interiørstil som ikke inneholdt en eneste pangfarge, og jeg var livredd for å inkludere så mye som en gul blomsterbukett. Nå som farger er en del av min hverdag merker jeg at jeg trives bedre i omgivelsene, og dette føles utrolig godt. Bare sånn til inspo ♥

Nyt fredagen så lenge, så sees vi om litt!

SMASK

Annonse