FINALLY HOME

Åh, Bergen… Jeg elsker deg ♥

Jeg har altså akkurat ankommet vakre Bergen, og selvom det regner som det vanligvis gjør her på vestlandet, er det bare så sinnsykt deilig å være tilbake. Som jeg nevnte for dere tidligere, så har jeg ikke vært her siden jul, og nå var det jaggu på tide å sette sine føtter på bergensk jord. 

Denne helgen blir det bare kos fra begynnelse til slutt, og jeg skal nyte helgen til det fulle. I tillegg er jeg så heldig som får bo sååå fint som dette her på Rica Hotell Bergen, og i morgen skal jeg på en real shoppingrunde på Vero Moda på Torgallmenningen. Da skal jeg nemlig ta med meg vinneren av gavekortet på 5000NOK, og sammen skal vi hygge blandt hundrevis av freshe styles. Herlighet så GØY!

Nå kliner jeg på den knallrøde lipglossen, og tar turen opp til min fine venninne Monica, der enda flere fine venninner venter. Det er fredag, det er helg, vi skal danse, vi skal klemme, vi skal le, og bare ha en sinnsykt deilig kveld. 

Nyt kvelden, vakre lesere.. Takk for fine tilbakemeldinger i dag, og takk for at dere er DERE ♥ Ta forresten gjerne en titt innom Rica Hotel Bergen på facebook HER, for å se mer av dette herlige hotellet. 

Kyss og Klem