Annonse

FIND YOUR FUTURE

Jeg er fremme! 

Can you believe it? 

Herlighet så deilig det var å svinge inn på parkeringsplassen etter 8 timer i bil, men turen har gått overraskende fort og greit, og jeg slapp heldigvis unna all påsketrafikk. Jeg var nemlig såpass tidlig ute at jeg stort sett har vært alene på veien noe som selvfølgelig har vært helt herlig. 

Jeg har nå sittet og surfet litt på datan med beina på bordet, og kom over en litt festlig test som jeg bare blir nødt til å dele med dere. Vi snakker den store karrieretesten, og for meg er det litt ekstra gøy å vite hva som i følge «fasiten» egentlig passer best for meg, sånn siden jeg ikke har utdannelse og har jobbet meg oppover fra jobb til jobb. Jeg har jo noen drømmer, selvfølgelig… Det har vi alle, og akkurat nå føler jeg at jeg er der jeg skal være. Etter 10 år i motebransjen hvor jeg har jobbet under andre, er det fantastisk å være selvstendig næringsdrivende og drive eget AS, selvom jeg selvfølgelig savner noen gode kolleger innimellom. Lunsjen hadde liksom blitt litt ekstra hyggelig, og det hadde julebordet også. Hahahahha! 

Titt og ofte drømmer jeg jo også om en karriere innenfor TV-bransjen, og en rolle som programleder hadde jeg digget mer enn noe annet. Jeg elsker jo å skravle, gjerne til et kamera, så kanskje en dag? Heheheheh, neida? Joda…

Men alright? Nå sporer jeg helt av her, og nå skal dere høre. Jeg har akkurat tatt denne testen, og resultatet ble «Florter«.. Assååå? Mener de da florter som i flørter, liksom? Hæ? Hahahah! Teksten som dukket opp sammen med resultatet lyder i hvert fall som følger:

«Du tiltrekker deg venner og beundrere som fluepapir tiltrekker seg fluer. Karrierevalg kan være salg, meglervirksomhet, butikkeier, ledelse eller rett og slett skuespilleryrket.«

Hmmm? Ser man det, du! Salg har jeg allerede vært innom, det samme gjelder butikk og ledelse også, så nå gjenstår bare skuespilleryrket. HE HE! Tror jeg kan se langt etter sistnevnte, men det er jo kjekt å vite at jeg har vært på riktig spor opp gjennom årene. Hahah. 

Hvilken karriere du passer best til kommer selvsagt an må mange faktorer. Er du for eksempel strukturert, sjenert og liker best å jobbe alene vil kanskje ikke en karriere innen mediebransjen passe deg. Dersom du har de motsatte egenskapene ville du kanskje bli frarådet å jobbe som revisor. Uansett hvilke egenskaper du har vil testen gi deg en liten pekepinn på hvilken retning du bør gå i, uten at den forteller deg nøyaktig hvilken utdannelse du må skaffe deg, så ta testen HER og check it out. Dette er jo dødsgøy!

Dennis kommer snart hjem fra jobb, og jeg har kjøpt inn reker og krabber til i kveld. Dette er obligatorisk på fredagskvelden, så i kveld skal vi kose oss max med god mat og hverandre. I tillegg skal jeg være litt ekstra kreativ på kjøkkenet og lage en hjemmelaget guacamole som blir himmelsk til ferske reker. Dette fikk jeg servert hos Caroline da jeg var i Bergen, og dette var virkelig en himmelsk smaksopplevelse som jeg oppfordrer alle til å teste ut. Nam!

Nyt kvelden, vakre venner, og dere? Del gjerne resultatet av karrieretesten med meg. Jeg er jo så nysgjerrig på hva som passer dere best, og det hadde også vært kjempegøy å få vite hva dere studerer eller jobber som ♥ 

LOVE YOU ALL 

Annonse