Annonse

FINISH THE SENTENCE…

1. Blogging er… krevende, men ufattelig inspirerende. Jeg har en stemme som jeg prøver å bruke etter beste evne, og jeg vet at jeg kan gjøre en forskjell. Bloggen er en plattform hvor jeg kan rase fra meg, inspirere, engasjere og opplyse, og jeg setter så uendelig stor pris på dere lesere, som motiverer meg hver eneste dag til å fortsette!

571707-9-1441596869865

2. Jeg går aldri ut av døren uten… bankkort og almanakken min. Jeg lever i en helt annen tid, hvor jeg nekter å digitalisere kalenderen, så her er det almanakk og kulepenn som gjelder. Aller helst blyant, haha.

3. Blogginnlegget jeg er mest fornøyd med er… faktisk litt vanskelig å svare på. Jeg er alltid fornøyd med innleggene med mening, hvor jeg f.eks. engasjerer meg for en viktig sak. Jeg har jo mine hjertesaker som bl.a. dyrevern, flyktningkrisen og kroppspress – sistnevnte er en evig viktig sak, og noe jeg aldri kommer til å slutte å kjempe for. Videoen «NEI, det er faen ikke normalt», er nok det som har påvirket mest i riktig retning, så jeg må nok si at dette er innlegget jeg er aller mest fornøyd med.

4. Livet handler om… å le masse! Livet handler om å jobbe hardt mot sine mål, om å klemme masse, om familie og venner. Livet handler om å reise. Det handler om å leve, skape og drømme, og aldri gi seg før man lever det livet man går og drømmer om.

5. Mitt råd til dagens unge er… å ha troen på seg selv. DU kan klare alt du vil – du kan komme dit du vil her i livet, men husk å ikke miste deg selv på veien. Se opp til ekte rollemodeller og forbilder fremfor falske idealer som får deg til å føle deg dårlig. Aldri glem at du er unik!

Gi faen! Gi litt mer faen generelt, men også i hva andre måtte mene om deg og din stil – ikke pokker om noen andre enn deg skal bestemme hva du f.eks. skal være iført. Gå med hva pokker du vil, og føl deg FAB mens du gjør det!

Denne listen kunne fortsatt i det uendelige, men jeg tror vi stopper der, hehe.

6. Jeg drikker helst… iskalde Coronas. Jeg er ikke så fancy når det kommer til øl, men noen kalde Coronitas slår virkelig aldri feil. Jeg sitter faktisk og sipper på en Corona akkurat nå, og nyyyyter hver eneste slurk, haha.

571707-7-1441552869508

7. Hvis jeg kunne skrudd tiden tilbake ville jeg… sagt til meg selv at det IKKE er særlig pent å ihjelnappe øyenbrynene, bleike håret med hjemmebleiking, bruke hudfarget leppestift, ei heller spisse støvletter i plastikk.

8. Jeg kan alltid avse… tid til veldedig arbeid. Er det noe jeg virkelig ønsker å bruke så mye tid på som overhodet mulig, så er det å bidra der det trengs. Jeg drømmer om en ny tur til Hellas, og ønsker å reise så fort det lar seg gjøre.

9. Jeg vil tilbringe så mye tid som mulig med… min fantastiske familie. Familie betyr alt!

571707-9-1443175210858

10. Det mest inspirerende noen har sagt til meg… er at de gjennom å lese bloggen min har blitt mer selvsikker. At de har blitt mer happy og at de har fått troen på seg selv tilbake! Når jeg hører slikt, blir jeg varm om hjerter ♥

Nyt fredagskvelden, skjønne venner, måtte den bli like fin som dere!

Annonse