FINN TO FEIL

Phew! Jetlag, ass… Fikk jeg sove i går kveld som planlagt? Nope. Klokken var nærmere halv fire før jeg sovnet, som selvsagt resulterte i at jeg ikke kom meg opp før langt ut på formiddagen i dag. Men men, det er da fryktelig godt det er helg, ikke sant? I helgen skal jeg faktisk til fjells med den fine gjengen fra Bergen, og befinner meg nå hos mamma og Jon for å skravle og spise middag før jeg suser oppover til Hemsedal. Jeg gleder meg sånn! Jeg har vært i Hemsedal en haug av ganger tidligere, og hver gang har det vært snowboard som har blitt pakket med i bilen. I år, derimot, i år kjører vi langrenn, og som dere ser under her, er det ingenting som henger på greip, haha.

Jeg + langrennski er en ufattelig dårlig kombinasjon. Jeg har null skills, og i tillegg ikke riktig utstyr – vel, sett bort ifra den raske luen med norgesflagg. Dette er jo en lue sånne proffe bruker, så dette kommer jo til å se helt tussete ut, haha. Jeg blir jo helt svett når jeg ser hvor freshe folk faktisk er når de skal ut på ski – makan… Noen tar jo langrennstilen til et helt crazy nivå, hvor både briller og lue matcher til både antrekk, ski og staver! For min del blir det 0% match men 100% moro – hurra!

Før jeg setter meg i bilen, må jeg bare si noen siste ting vedr. Vixen. Det er helt sjukt hvordan rykter spres i kommentarfelt på BOTB og i diverse forum. De spres som ild i tørt gress, og nå har jeg visst mistet ALL troverdighet, etter at det ble delt et bilde i kommentarfeltet på BOTB, som viser ÈN kampanje jeg tydeligvis har gjort i regi av Chili Publications. Nå har jeg altså en såkalt økonomisk tilknytning til Vixen, og jeg ser at mange mener at dette er grunnen til at jeg er finalist. Herre jesus kristiansen, jeg blir like svett av dette som av dem som har 100% match i langrennsløypen, haha.

Bare sånn for å gjøre én ting klinkende klar her. Jeg har INGEN økonomisk tilknytning til Vixen. I dette kommentarfeltet blir det altså nå spredd usannheter, for Vixen er ikke et byrå mine annonser selges gjennom. Min kontrakt er hos AdLINK, og alle mine kommersielle samarbeid går derfor gjennom dem. Samarbeidet det refereres til i kommentarfeltet, er et samarbeid fra 2015. På denne tiden var jeg i kontrakt med Nettavisen, så hvordan Chili/Vixen kom på banen her i det hele tatt, er for meg en eneste stor gåte. Men det jeg ikke er interessert i, er å bli urettferdig beskyldt for noe som ikke stemmer.

Men sånn er det jo dessverre i kommentarfelt og diverse forum – om noen sprer falske rykter eller nyheter, blir det ikke stoppet. Og da gjenstår det for den som bli anklaget, å håpe på at man blir trodd. Jeg kan nok snakke for samtlige her inne, at det ikke er fett at noen snakker usannheter om deg, og sprer falsk informasjon. Am I right?

Dett var dett… Nå vet dere i hvert fall hvordan ståa er. Nå stikker jeg til fjells, og gleder meg til å se den fine bergensergjengen igjen! Har dere planer for helgen, fininger? ♥