FEM IRRITERENDE TING PÅ EN ONSDAG

//Sponset opphold

Hallaisen fra sjappa på Grünerløkka ♥

Jeg tilbake i hovedstaden etter noen herlige og raske timer i Bergen, og på tross av store forsinkelser i morges, rakk jeg frem til åpning av butikken klokken 11.00. Dagen startet på herlig vis på Clarion Bergen Airport, hvor jeg var så heldig å få overnatte.

Det å bo såpass nærme flyplassen er søren meg undervurdert ass – herregud så digg å kunne labbe bort til flyplassen en halvtime før take off, etter en rolig kaffestund i den deilige hotellsengen, og en latterlig digg frokost. Her har de nemlig skjønt det – at frokosten også skal være digg for oss veganere. Her kunne jeg forsyne meg med bl.a freshe, stekte grønnsaker, bakte tomater, stekte båtpoteter og et solid utvalg av ferskt brød, juice og frukt. En perfekt start på dagen, med andre ord.

Man kan jo si at denne dagen har vært strålende så langt, men det er likevel et par ting som allerede har irritert meg grenseløst, og siden jeg vet at dere synes det er litt funny når jeg klager og irriteres, tenkte jeg at det var luddi å dele disse irritasjonsmomentene med dere, haha. Jeg vedder en hundrings på at det er flere som kjenner seg igjen.

Apple-ID: Okei, enten er jeg helt evneveik eller blind, men den derre Apple-ID’en irriterer livskiten av meg. Jeg har i flere dager prøvd å laste ned et par apper til telefonen, og hver eneste gang får jeg beskjed om å taste inn passord. Jeg tastet inn passordet som jeg vet er riktig, men neida – hver eneste får jeg opp meldingen; «verifisering mislyktes» . Jeg blir rasende, bytter til et annet passord, prøver å logge inn på nytt, men neida… IKKE POKKER om jeg klarer å logge på. Fader så irriterende!

Sikkerhetskontrollen: Folk på flyplasser kan fort bli sjukt irriterende på generell basis, men det som irriterer meg mest er de som går bak deg gjennom sikkerhetskontrollen, men som stiller seg foran deg for å få tak i sine ting som kommer ut på båndet, og som stiller seg opp sånn at du ikke kommer til. Unnskyld meg, missy, men de tingene dine kommer ikke ut før mine, så du kan bare se til å flytte deg sånn at jeg kan få fatt i mitt først.

Treig Mac: Åhåj og gud bedre! Finnes det noe mer irriterende? Du trykker deg inn på en nettside, ingenting skjer, når du først kommer inn og trykker deg videre, stopper hele driten opp. Regnbuesirkelen spinner og spinner, og du sitter der og glaner utålmodig inn i ingenting. Bah!

Folk i rulletrapp: I dag har jeg gått i x-antall rulletrapper, og hver eneste gang har det stått en idiot foran meg som enten har tatt all plass i trappetrinnet, slik at man ikke kommer forbi. Eller at personen har stoppet opp for å slå av en prat med en kjenning på toppen av rulletrappen, slik at vi ikke kommer oss av på toppen av trappen… Det er så forbanna irriterende!

iPhone-batteriet: *Slår på telefonen, 100% batteri. Åpner Snapchat – telefonen slår seg av, 0% batteri* . Gi meg styrke!!

Hehe, det var litt irritasjon på en ellers bra onsdag. Solen skinner, flyturen over fjellet var nydelig, og jeg er klar for å gi litt ekstra gass i dag, for å komme meg et hakk nærmere à jour med To Do-listen. Jeg har så mye å gjøre at jeg blir helt svett, så da er det bare én ting å gjøre; å få ut fingern!!

Har dere en bra onsdag, babes? Og er det noen som kjenner seg igjen i punktene over her, haha?

Løøøv ♥