Annonse

FIVE TO FOLLOW – FEBRUAR

Hallaisen fra Stabekk ♥

Jeg er på plass ute hos mamsen og Jon, og har akkuratt stappet meg god og mett på superdigg søndagsmiddag. Akkurat hva jeg trengte i dag, for sånn søndagsmiddag blir det ikke mye av når jeg er alene i cribben på Løkka. Da går det mer i junk, og vet dere hva jeg endre opp med å spise til frokost? Jeg gadd jo selvfølgelig ikke å gå de 20 meterne bort til Bunnpris, så da fant jeg frem makaronien og osten, og blandet det hele med tomatpuré.. Makaroni og ost er så kvalmende digg, og jeg spiste makaroni for et helt år i ett jafs. HE HE! Calories, ass.. Give it to me, sier jeg bare.. 

Men okei, fra mac ‘n’ cheese til noe langt mer inspirerende, nemlig Instagram. Jeg har jo begynt å trekke frem fem kontoer hver måned som jeg synes er superfreshe og ikke minst inspirerende, og selvom vi ikke har kommet oss til februar enda, ble jeg bare helt nødt til å tjuvstarte. Det er jo så forbanna gøy å saumfare Instagrammene deres på jakt etter fine bilder, og under her er fem nye brukere som traff meg rett i inspohjertet. Snakk om feelgood!!

@midnightsflower er brukeren for deg som elsker foto og som elsker vakre bilder. Her kommer det godt frem hvor fantastsk vakkert landet vårt faktisk er. Friske blomster, vakre mennesker og dyr, åker og eng.. Åh! Jeg dræmmer meg bort til late sommerdager på landet..

@andlud har en brukerkonto med en god mix av alt, og det er bare noe magisk over bildene hun poster. Jeg klarer ikke helt å sette fingern på hva det er, men at jeg har skikkelig sansen for bildene hennes er i hvert fall sikkert.  

 

@karrqline legger ut mye forskjellig, og til min store glede flotte bilder fra spennende destinasjoner. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en sucker for reisebilder, og her fikk jeg en god dose reiselyst og et stort smil om munnen. Virkelig one to follow!

@monaragnorheim gir deg garantert gode vibber, og bildene er bare så herlige at man blir glad. Her er det mye farger, mye pasteller, herlige elementer og cuteness overload som gjelder, og man havner rett i drømmende modus når man scroller seg nedover. Love it! 

@marthetrana leverer en solid samling av reisebilder som igjen hopper rett inn på topplisten. Jeg elsker slike bilder av destinasjoner jeg ikke har besøkt, og får en umiddelbar trang til å komme meg ut i verden og oppleve enda mer av den. Fantastisk!

Snakk om eye candy på høyt nivå, eller hva? Tenk at bilder kan gjøre en sååå glad og inspirert. Det er faktisk helt magisk! Jeg håper dere fortsetter å legge igjen brukernavn i kommentarfeltet, sånn at jeg får den store gleden av å titte gjennom bildene deres, og ikke minst fronte noen brukere jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet ♥

Jeg heter fortsatt @kristingjelsvik på instapinsta for de av dere som ikke følger meg, og jeg blir alltid kjempeglad for nye followers!

Nyt resten av søndagen, Lovebugs ♥ Dere betyr alt!

SMASK

Annonse