Annonse

FIVE TO FOLLOW – JANUAR

Herlige lørdag, god morgen til både den og deg ♥

Dette innlegget satt jeg og koste meg med sent i går kveld etter hjemmelaget pizza og noen episoder med Supernatural. Mens Dennis hygget med FIFA, var det blogg og Instagram som stod i fokus hos meg, og jeg må bare si det sånn at jeg eeeelsker å gå gjennom Instagrammene deres. Tusen takk for at dere deler nye kontoer med meg som jeg kan la meg inspirere av, og som jeg igjen kan dele med resten av gjengen som følger bloggen min.

Som jeg har nevnt tidligere, har jeg virkelig gått inn for å fremheve fem brukere på Instagram hver måned som jeg føler fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og jeg koser meg max på veien til de fem kontoene som jeg mener er aller mest inspirerende. Jeg er jo en sucker for alt som er fargerikt og vakkert, bilder av blomster, spennende destinasjoner og selvfølgelig palmer, og under her finner du noen kontoer som inneholder nettopp dette. Herreguuuud så himla vakkert!

 

@cecilielien har en leken som sprudlende Instagram som oser feelgood, lekenhet og glede. Jeg digger de fargerike bildene som er en gjenganger, og drømmer meg bort til sommer, syden og strender når jeg blar meg gjennom bildene. Check it out!

 

@editmathisen leverer noen himla skjønne, girly og superfine bilder man blir glad av. «Set upene» av lekre elementer er lekkert dandert, og man får rett og slett lyst til å hoppe inn i bildene og bare bli der.  Friske, fine blomster er en gjenganger, og jeg elsker det!

 

@csblix får meg til å glise mens jeg tenker, «ta meg med dit du er, pleeeaseee«! Denne kontoen består av bilder fra ekstremt mange spennende destinasjoner rundt om kring i verden, og reiselysten har aldri vært såpass tilstede som etter jeg scrollet meg nedover bildene til Christine. Halleluja, sier jeg bare! Denne MÅ dere stikke innom ASAP!

 

@haitchell knows her camera, og har en profil fullspekket av drømmende og vakre bilder. Her får man virkelig se hvor vakkert Norge er, og da jeg bladde meg gjennom bildene fikk jeg følelsen av å befinne meg ute i solnedgangen på en varm sommerdag. Hvis ikke det er en deilig følelse å få i begynnelsen av kalde januar, så vet ikke jeg.. 

 

@regineforsund leverer nydelige bilder på lik linje som resten over her, og bildene til Regine er både girly og superinspirerende. Her finner man også lekre bilder av både mat og drikke, som bringer frem vannet i munnen og lysten på noe godt. Hele kontoen er rett og slett bare yummy!

 

Åh ♥ Eye candy på høyt nivå, eller hva? 

Legg igjen brukernavn om du ønsker å dele litt inspo fra Instagrammen din, og om du ønsker å bli med i Five to Follow-oppdateringene her på bloggen. Jeg koser meg i hvert fall gløgg når jeg går igjennom profilene deres, og blir alltid glad for tips til nye brukere jeg kan følge. Selv heter jeg @kristingjelsvik på Insta om du ikke følger meg, noe jeg selvfølgelig håper du vil gjøre ♥

Nyt lørdagsmorgenen så lenge, så sees vi senere.. Jeg har en videoblogg på G så stay tuned!

LØØØV

Annonse