Annonse

FIVE TO FOLLOW – MARCH

God morgen ♥

Har dere sovet godt, skjønninger?

Jeg starter dagen i dag med litt Instagram-inspo, for under her finner dere fem brukere jeg anbefaler på Insta pinsta. Her er en mix av brukere som dere har lagt igjen i kommentarfeltet og noen jeg mener dere absolutt bør følge fra min egen følgerliste. 

Instagram slutter aldri å inspirere meg, det sier jeg hver gang jeg publiserer noe i insta-kategorien her på bloggen, men selvom jeg ofte er for travel til å klikke meg inn i appen, er det alltid deilig å avslutte kvelden med bilder på Instagram før jeg sovner. Det har faktisk blitt en fast rutine, haha!

@coconutoceans er en bruker du aldri går lei. Bildene er varierte og vakre, samtidig som de har en deilig sommerfølelse over seg. Sommer er jo LIVET, på lik linje med alt som er fargerikt og lekent. Denne profilen inspirerer meg til å reise ut i verden på vakre eventyr. 
 

@iam555 leverer vakre, duse bilder med en skandinavisk vri, og så har hun verdens skjønneste vofs som ofte blir avbildet på Instagram. På denne profilen finner man bilder som gir ro i sjelen. Skikkelig herlig!
 

@xxsummervibes leverer akkurat det som ligger i brukernavnet – sommervibber! Åh! Det kommer vel ikke som en overraskelse at jeg blir glad av profiler som dette, og hver gang jeg blir deppa over været, hjelper det å ta turen innom her. 
 

@katgaskin er en profil med så mye farger at det nesten gjør vondt. Godt-vondt vel og merke, haha. Bildene er nydelige, og her finner du en god mix av alt som minner om sommer. En soleklar favoritt på Instagram!
 

@arsiuana har ikke lagt ut så altfor mange bilder, men jeg liker retningen profilen er på vei mot. Her finner man en god og deilig mix av reisebilder og everyday randoms, og jeg gleder meg til å se hva mer som blir publisert her. 

Åh.. Nå ble jeg inspirert! Hva Instagram gjør med deg, ass.. Hehe! Fortsett å legge igjen brukernavn i kommentarfeltet om du ønsker å dele bildene dine med de andre bloggleserne og meg. Da blir jeg sååå glad ♥ 

Alright – over til litt Colorstrology.. Gratulerer med dagen til dere fininger som har bursdag i dag!


Annonse