Annonse

FIVE TO FOLLOW

Earlybirds, good morning ♥

Det var da fryktelig tidlig da gitt, og for at vi alle skal ha noe skikkelig vidunderlig å våkne til, har jeg satt sammen noen superfine bilder fra fem superfine frøkner som byr på noen feiende flotte Instagramprofiler. For en stund siden nevnte jeg jo at jeg ønsket å begynne med Månedens Instagram, hvor fem inspirerende brukere hver måned får litt oppmerksomhet her på bloggen. Det er så vanvittig mye fint som beveger seg der ute på Instagram, og jeg slutter aldri å bli inspirert av sprudlende, vakre og glade bilder.

Under her er fem favoritter favoritter jeg mener dere bør følge.. Snakk om inspirasjon til tusen!  

@kristinwallem har en nydelig og svært gjennomført IG-profil med en god blanding av både det duse og romantiske, samt det fargerike og sprudlende. Mye interiør, mye mote, en dasj reise og en håndfull quotes. Superinspirerende!!

 

@theajans har noe helt eget og magisk over alle bildene på sin Instagram, og her finner du alt fra happy people til happy places. En god dose swag møter en god dose reise, og når jeg ser bilder fra Cali er jeg frelst. Check it out!

 


@anniform vil alltid være en av mine soleklare favoritter, og det er kanskje ikke så rart siden damen er helt rå og siden hun befinner seg på deilige Hawaii. Bildene oser feelgood, og dette er profilen man tar en titt på om man ønsker å drømme seg bort til vakre strender og himmelske omgivelser. Halleluja!

 

@emma_kvam serverer en deilig dasj med mote i en skjønn forening av hverdagsliv og glade elementer. Profilen er gjennomført og lekker, med gode vibes og masse inspirasjon. Absolutt verdt å ta en titt!

@photobycathrine knows her camera, og bildene er et tydelig tegn på nettopp dette. Her står den vakre naturen i fokus, som by the way er så vidunderlig at man blir stolt av å være nordmann. Cathrine har øye for detaljer og skaper magi på sin profil med det nydelige bildearkivet. 

Vakker start på dagen, eller hva? Jeg koste meg i hvert fall gløgg ihjel her på morgenkvisten med både Instagram, bilder og kollasjer, og skulle dere være interessert i enda en runde med Månedens Instagram, er det bare til å legge igjen brukernavn, sånn at jeg kan ta en titt. Dette her er jo dødsgøy!!

Nyt morgentimene, skjønninger. Nå skal jeg hive meg i dusjen, og deretter gå i gang med en hårvideo hvor jeg viser både retting og krølling med den nye Gizmo rettetangen fra MAST. Stay tuned, og sånn helt på tampen.. Tusen takk for supre hårtips i forrige innlegg. Dere er så himla herlige som engasjerer dere i min endeløse hairtalk, og takket være dere er jeg i hvert fall litt nærmere målet og en stor forandring. Nå må jeg bare bestille en time, wuuhuu!

Smask, Klask & Dask 

 

   

 

 

Annonse