Annonse

FJORÅRETS DÅRLIGSTE INVESTERING!

God kveld, vakre mennesker ♥

Åh! 

Det er så mye godhet og positivitet her inne i dag, og det gjør meg så hinsides glad. Takk igjen for at dere er så sjukt bra!

Jeg sitter her og scroller meg litt tilbake i arkivet, og der kommer jeg jaggu over et innlegg jeg skrev på denne tiden i fjor. Et innlegg hvor jeg kunne skryte på meg et nysignert medlemskap på SATS, etterfulgt av en kjapp oppsummering av årets første treningsøkt. Ha ha! Hjelpes som jeg ler, her jeg sitter usminket og jævlig i sofaen…

La meg bare si det sånn at dette medlemskapet var fjorårets dårligste investering, og at jeg i dag kan forbanne meg over å ha svidd vekk 7.500 kroner i løpet av året vi nå har vinket farvel. 

Noen som ønsker å gjette hvor mange ganger jeg var på trening i 2015? 

La meg bare si det sånn at antallet treningsøkter kan telles på én hånd, og det irriterer meg så til de grader at jeg har kastet 7.500 kroner rett ut av vinduet… Det er pokker ta ikke greit. Dette er penger som kunne gått til noe langt mer viktigere! Som flykningene f.eks… 

Neste ute drar jeg tilbake til SATS – men denne gangen med en helt annen agenda. Jeg skal avslutte medlemskapet én gang for alle, og aldri, aldri, aaaaaldri melde meg inn igjen. Det er bare til å se sannheten i øynene – jeg kommer jo ikke til å komme meg på gymmen i løpet av 2016 heller, og totalt 5 år som støttemedlem fordelt utover tyveårene, er bare ikke innafor. 

Men så var det jo den biten med at det er viktig å ta vare på helsen og holde seg i aktivitet… Er det noen som har noen gode og enkle tips, til hva en litt kvapsete bergenser kan finne på for å holde seg i ok form, som ikke innebærer et treningsstudio? Noe som er skikkelig gøy, og gjennomførbart for folk med dårlig kondis? Nå fikk jeg jo langrennski til jul, så det er vel en flott aktivitet nå på vintersid, haha… Jeg skal bli en racer på ski, ass, hahaha!

Måtte dere få en vidunderlig kveld ♥

Annonse