Annonse

FLASHBACK FRIDAY

Hallaisen fra verdens fineste by ♥

Vi har kommet oss frem og har nettopp sjekket inn på deilige Scandic Byparken hvor en rund seng står klar til oss til litt senere. Jeg har alltid hatt lyst til å oppleve nettopp en rund seng, så dette skal bli kjekt. Bilder kommer litt senere, for tror dere ikke at jeg glemte overføringskabelen til macen? Joda.. Det måtte jo være noe selvom jeg gjentatte ganger spurte klart og tydelig om det var noe vi hadde glemt.. Det er alltid noe man glemmer.. Alltid. 

Nå skal jeg straks ut å kjøpe lunsj til oss samt en ny sånn kabel, men først må jeg bare dele et lite minne med dere som dukket opp da jeg bladde meg bak i arkivet for et øyeblikk siden. Jeg ble plutselig veldig nysgjerrig på hva vi drev med på denne siden i fjor og for to år siden, og som blogger har man jo et unikt bildearkiv fra mer eller mindre hver eneste dag gjennom bloggens levetid. Det er noe av det jeg setter aller mest pris på ved det å blogge, og bildene fra 19.desember 2012 fikk meg til å smile.

Vi befant oss nemlig i Praha, som raskt ble en av mine favorittbyer of all times! Dennis gav meg nemlig julegave på forskudd det året, en Praha-tur, og de fem dagene vi hadde der var så romantiske og magiske at jeg fortsatt får sommerfugler i magen bare av tanken. Vi funker så forbanna bra sammen når vi er på tur.. Selvfølgelig funker vi i hverdagen også, men jeg blir fort en kjerring og han en latsabb, og til tider blir vi altfor lett irritert på hverandre.. Sånn som nå i det siste f.eks..

Haha! Jeg har vært en fitte, skal jeg være helt ærlig, og Dennis har vært en kukfaen, så nå skal det bli godt å senke skuldrene og reise ut på nye eventyr, UTEN at verken D eller jeg har for mange andre ting på planen som gjør oss stresset og vansklige å ha med å gjøre. Når man har mye som skal gjøres og føler et konstant press og stress, blir man en person det ikke kan være så himla enkelt å leve sammen med. En sånn person har jeg vært den siste tiden, og jeg har vært alt annet enn en hyggelig og kosete kjæreste.

Jeg har kjeftet på Dennis ved hver minste lille anledning, jeg har gått han på nærvene og i tillegg vært en sånn ultrakjip kjerring som skal synse og sanse og bestemme og herske. Det er jo ikke ok, jeg ser det selv, jeg vet at jeg er kjip, men så klarer jeg bare ikke å gjøre noe med det.. Jeg tenner på alle plugger for ingenting, og har vært i stand til å hyle og skrike over noe så idiotisk som at Dennis ikke har giddet å ta ut av oppvaskemaskinen f.eks. Men så har jeg jo litt av retten på min side, for husarbeidet skal vi være to om, og når han setter seg ved FIFAEN i stedet for å hjelpe meg, nei da klikker det jo fullstendig for meg.. Men så.. Så er jeg jo faen meg ikke normal nok til å egentlig ønske den hjelpen sånn innerst inne, for jeg er kontrollfreak og vil aller helst ha alt på min måte, samtidig som jeg egentlig vil ha hjelp, og da sender man virkelig ut noen mixed signals. Pokker altså og stakkars mann.. I desember har det ikke vært enkelt å leve med meg, men nå skal jeg ta meg sammen og bli bedre. Er det flere sånne fittekjerringer der ute? Please si ja! Haha.. 

Nei huff.. Han har nesten ikke fått sex denne måneden en gang.. Skjønner dere eller? Ikke for å straffe eller noe sånt (det er jeg forøvrig helt i mot), men rett og slett fordi at jeg har vært så «off» og sur og kjip og teit.. Og så glemmer jeg jo midt oppi alt dette at sex søren meg kan hjelpe på det aller meste. Både stress og dårlig humør, så hvorfor jeg ikke har vært mer giret aner jeg ikke. Det bare blir sånn noen ganger.. Helt idiotisk, siden den nærheten er noe man er helt avhengig av i et forhold. Etterpå skal vi ha så mye sex atte HJELP.. På MITT initiativ.. Fordi jeg har lyst! Punktum. 

Nyt dagen, darlings. Blogges i ettermiddag ♥

SMASK

    

  

Annonse