Annonse

FLASHBACK FRIDAY

Whoop Whoop, og hallaisen fra sofakroken ♥

Jeg sitter her stappmett etter take away og altfor mye smågodt, og innimellom Nytt på Nytt og Norske Talenter har jeg bladd meg tilbake i bloggarkivet, på jakt etter inspirasjon til blogginnhold. Som dere vet, så er det jaggu ikke bare enkelt å skape godt innhold, og som jeg har vært inne på tidligere, så er det godt det finnes fenomener som Throwback Thursday og Flashback Friday, sånn for å dekke over mangel på noe bedre. HE HE. I kveld kjører jeg rett og slett på med et Flashback Friday- innlegg, og jeg ønsker i den forbindelse til å ta dere med meg tilbake til London. 

For snart ett år siden, dro jeg altså av sted til London sammen med Betty, og helgen der var helt fantastisk. Fantastisk er jo egentlig en fellesnevner når det kommer til samværet med denne fine bestisen min, og når man er på reisefot med fine folk, blir det ikke annet enn helt forbanna strålende, og akkurat DER gikk det opp for meg hvor idiotisk sånne tilbakeblikk- innlegg egentlig er, og nå sitter jeg bare å river meg i håret (som forøvrig ikke har blitt vasket siden mandag HEHE), og bare «finn på noe annet og mer kreativt, din forbanna idiot«.

Eh, jaddaaaa… Og sånn går no dagan, og enda en gang får dere se noen bilder som dere har sett før, siden kreativiteten heller valgte å ta på seg løpeskoene og ta noen runder på Bislett Stadion. Pokker!

Meg i ny caps… Bla bla bla….ROSA buss… Bla bla blaaaa…. Casoíno… Bla bla… WHATEVER!

I morgen er jeg back on track, for da skal jeg faktisk bevege meg ut av leiligheten, bort fra kjøkkenkroken hvor jeg som regel sitter til jeg støver ned, og hele veien til Danmark. «Helloooo blogginnhold, jeg har savnet deg!«

Snakkes i morgen, hotties. Håper dere har hatt en strålende fredagskveld ♥

LØØØV

Annonse