Annonse

FLASHBACK!

Fredag, freedaag, freeeedaaaag ♥

Det er så deilig med helg, selv om hele denne dagen bare har vært skikkelig dritt. Noen ganger står man bare opp på feil fot, og da føler man jo at hele verden holder på å rase sammen. I tillegg pøsregner det ute i dag, så da ble planen min som gikk ut på å endelig bjuda på en ny outfitpost, rett vest. Eller… Vi fikk jo tatt noen bilder… I et guffent parkeringshus, haha. Så det får vi heller bare leve med, ait?

Pssst! Noen av plaggene er sponset.

Som noen av dere kanskje har sett på Snapchat (Styleconnection) i dag, så har jeg testet det som visst nok skal være vårens hotteste plagg, nemlig nettingstrømpebuksen. Dette gav definitivt noen solide flashbacks til 90- og tidlig 00-tallet. Herregud – jeg trodde aldri at disse strømpikene skulle komme for salg igjen, men der tok jeg jaggu feil, og vet dere hva? Jeg synes slike strømpebukser som det her, er dødskult under boyfriend jeans med store hull på knærne. I dag følte jeg meg faktisk skikkelig bad ass, haha.

Inneholder ikke affiliateslinks: Nettingstrømpebukse HER // Hoodie fra Junkyard HER // Boyfriend jeans fra Pimkie // Boots fra Dr. Martens // Bomber fra Sixt June HER //


Nå står litt mer jobb for tur, før jeg skal legge meg strak ut på sofaen med den fine mannen min. I kveld skal vi bare slappe av med god rødvin, god mat og en god film, og da trenger vi noen forslag. Er det en film vi bare MÅ se?

Digger dere, finingene mine ♥ Måtte denne fredagskvelden bli like fin som dere!

Klem i fleng

Annonse