Annonse

FLAUT Å SI HØYT!!!

//Lokal tid: 01.45

Hellooooooo!

FOR en dag.. At vi har holdt ut helt til nå er jo et under, for i dag har vi virkelig slått ut håret og rocket på dansefoten, haha. Når man er i Vegas, er det nemlig én ting som er obligatorisk – Day Pool Party!

Planen i dag var vel egentlig å bare chille ved bassenget for å få litt sol på kroppen, for vet dere hva? Dette er litt flaut å si høyt, men vi har ikke vært utenfor hotellet på TRE DAGER!! Skjønner dere eller?? Det er dette Vegas gjør med deg vett.. I hvert fall når man bor på et hotell som har ALT, men i dag var det altså på tide med litt dagslys og frisk luft. Vel.. Luften føles ikke akkurat så himla frisk når gradestokken viser 39 (!!!) varme, men det gjorde virkelig godt med et par solstråler. 

Vi endte altså opp på Tao Beach Club, og her ble vi liggende på en deilig day bed, som det heter så fint, og slurpe i oss hele tre mugger med mojito.. Halleluja! Mer av dette og den herlige stemningen kan dere se på Snapchat, men under her kommer et lite bildedryss fra morgentimene. Kvaliteten er ikke noe å rope tre ganger hurra for, da jeg ble nødt til å ta telefonen fatt. Kameraet var nemlig tom for batteri, men det får gå for denne gang.. 

Nå tar vi kvelden.. Vi er helt ferdig begge to, så da vil jeg bare ønske dere en superduper mandag så lenge.. Sees senere, fininger!

Peace & Løøøøv

Annonse