Annonse

FLEE MARKET

Happy Tuesday, Lovelies ♥

Har vi en fin dag i dag? 

Jeg våknet i den deilige armkroken til Dennis i dag, og hadde veldig lite lyst til å forlate den da jeg måtte i et møte like over ni. Den kroken der kan jeg faktisk ligge i en hel uke i strekk, og det er planen for de kommende dagene.

Vi skal komne oss helt ned i gir, ta en liten Norgesferie, og nyte noen avslappende dager i vakre Rosendal. De fleste av dere vet hvor magisk jeg synes denne plassen er, og jeg gleder meg som en unge på julaften til å ankomme denne vidunderlige plassen i morgen. Planen var egentlig å komme oss av sted i dag, men etter en uke i NY har det hopet seg opp med oppgaver jeg blir nødt til å ta meg av før avreise.

Apropos New York.. Jeg fortalte jo at jeg har noen flere bilder på lur, og nå synes jeg det er på tide å vise dere noen stemningsbilder fra et Flee Market vi stakk innom på søndag. Søndager er ofte Flee Market dager, og jeg elsker å tusle rundt på slike sjarmerende markeder og titte på alle de finurlige tingene i de ulike bodene. Her selges alt fra vintage skatter og kunst, til søtsaker og lokale matretter, og vi koste oss gløgg den tiden vi var innom. 

Åh! Memories ♥

Nå skal jeg få unna noen punkter på agendaen før Dennis og jeg skal få i oss en god frokost på Dinern. Deretter blir det en visitt ute hos mamsen, Jon og Fokus, så dette kommer til å bli en herlig og koselig solskinnsdag. 

Har dere noe spennende planlagt for denne tirsdagen da? 

KJÆRLEIK ♥

Annonse