Annonse

FLERE TING JEG IKKE FORSTÅR!

Yooooo!

Jeg har akkurat kommet inn døren etter to givende møter, og på veien hjem var jeg på Grandiosa-salg på Rimi. Man kan si hva man vil om Grandiosa og hva den pizzaen egentlig inneholder, men Grandiosa er og blir en favoritt hos meg. Grandiosa er LIVET! Litt godt stekt.. Aller helst en dag gammel, haha. 

For en tid tilbake skrev jeg ned noen punkter på en liste.. En ting-jeg-ikke-kan-forstå-listeog siden jeg publiserte første utkast, har det dukket opp litt flere punkter, hehe. Disse ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere deilige lesere, og nok en gang må jeg bare konstatere at dette er ting jeg forundres over, ikke ting jeg nødvendigvis synes er teit. Alright, da er vi enig, sant? 

Veldig ofte forundres jeg over meg selv også, bare sånn at det er sagt!

Leggo!

1. New shoes in bed

Dette er en typisk bloggegreie som jeg ikke forstår noen ting av. «Se her da folkens, jeg har fått nye sko, og de har jeg tatt på meg, kombinert dem med bare legger, og så har jeg tatt skoene med meg oppi sengen.. Og her er vi, skoene, mine bare legger og jeg, i det kritthvite sengetøyet og bare, new in..» I mitt hode er det mer logisk å vise frem nye sko i omgivelser hvor man faktisk bruker sko. Jeg bruker i hvert fall ikke skoene mine i sengen!

2. BloggeFRUER:

Fotballfrue var først ute, og deretter var det visst mange som lot seg inspirere av dette bloggnavnet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg hadde nok ikke latt mannens yrke bestemme bloggnavnet.. Da hadde isåfall StyleConnection blitt byttet ut med noe langt mindre kreativt som «avdanketbartenderfrue.blogg.no» eller «rekruttererfrue.blogg.no», og jeg kunne deretter blitt med i frue-klubben sammen med cirka 23 andre.. Joda.. Jeg har faktisk funnet så mange som 23 bloggefruer, og her får dere oversikten.. 

Fotballfrue
Komikerfrue
Supporterfrue
Fitnessfrue
Treningsfrue
Perfektbærumsfrue
Breddefotballfrue
Direktørfrue
Pilotfrue
Bondefrue
Elektrikerfrue
Bryggesjauerfrue
Driftefrue
Kirurgfrue
Houstonfrue
Forsvarsfrue
Superfrue
Mafiafrue
Tyrkerfrue
Fiskerfrue
Fotballsupporterfrue
Bloggerfrue

Komanigjen da jenter.. Trenger vi sååå mange fruer? Jeg synes det holder med én!

3. Halloween «sluts»:

Dette med å bruke halloween som en unnskyldning til å kle seg som en hore, har jeg aldri helt forstått. Naughty nurse, naughty police, naughty ditt og naughty datt. Enkelte jenter har visst et ekstremt behov for å la pupper og vagina være på vill flukt denne dagen, og jeg forstår ikke hvorfor. Blir det gøyere på fest om den store snakkisen blir kjønnsleppene dine som er greit synlig under det bittelille skolepikeskjørtet? Please explain. Jada, jeg begynner å bli gammal og kjedelig, men dette har jeg siden ungdommen fundert over. 

4. Egon:

At Egon fremdeles lever kan jeg virkelig ikke forstå. Overpriset, kjip mat, som ikke er laget med et snev av kjærleik. Her snakker vi lavkvalitetsmat av halvfabrikat til ALTFOR høye priser, og jeg har heller aldri opplevd at servicen har vært noe å klappe i hendene for.

Når jeg leser at folk har Egon som sin favorittrestaurant blir jeg rett og slett trist.. Greit nok, hver sin smak, men jeg kan garantere himmelske matopplevelser andre steder, til en billigere penge. 

5. Skattelister og blogginntekter:

Hvorfor det hvert eneste år skal snakkes så vanvittig mye rundt disse skattelistene og hva bloggere tjener, forstår jeg bare ikke. Er det virkelig så nøye? «OMG, bloggerne har aldri tjent så godt som nå».. Neivel, så har de ikke det, og det har ikke redaktøren i Costume heller. Who cares? En jobb er en jobb, en inntekt er en inntekt. 

6. Falske vipper ut av kontroll:

Det har vel aldri før vært mer vanlig med falske vipper enn nå, og det kan virkelig være flott om det gjøres riktig, og om det begrenses til det naturlige. Om vippene rekker opp til øyenbrynene og er så massive og ukontrollerte at du omtrent ikke får blunket, er det ikke så veldig pent. Hva skjedde med det naturlige? Er det helt out of season eller? Falske vipper, restylane, falskt hår, botox, and the list goes on.. Jeg føler faktisk at det er mer unaturlig å være naturlig enn å ikke være det, haha! 

7. Kardashians:

Okei.. Jeg vet at mange elsker disse søstrene, og jeg føler veldig ofte at jeg er den eneste i hele livet som ikke skjønner greien.. Kan noen fortelle meg hvorfor Kardashians er så himla magisk? Hva går jeg glipp av, liksom? Jeg har ikke sett en eneste episode, men kanskje jeg forstår om jeg begynner å se? Haha!

Så.. Heheheh.. 

Enig eller uenig? Kom gjerne med flere tilføyelser til denne listen som egentlig aldri kan bli for lang, haha!

Klem i fleng ♥

Annonse