Annonse

FLINKE FOLK!

Jeg klapper i mine hender over flinke folk!!

Flinke folk som brenner for noe, og som jobber som pokker for å oppnå det de går og drømmer om. Som dere vet er jeg en såkalt Side2-bogger, og etter flere år under deres paraply, har jeg både møtt og blitt glad i mange av de flotte damene som jobber det. Nå har Side2 akkurat lansert et helt nytt magasinkonsept med navn S2, som er et digitalt motemagasin – Norges første, faktisk!

Det har ligget enormt mye jobb bak S2, som skal fungere som et supplement til mote- og skjønnhetsstoffet som allerede blir produsert på Side2. Her blir det bl.a gjort flere dypdykk i form av større intervjuer, og jeg var så heldig som fikk skravle litt den aller første utgaven. I magasinet kan dere altså finne en hel reportasje om StyleConnection og jobben bak, som dere kan lese om dere har lyst ♥ Det som også er så kjekt med nettmagasinet, er at du også kan finne innhold som er rettet mot menn, så da er det jo kjekk lesing for alle sammen, hurra!

Les magasinet HER om du føler for litt kjekk lesing på en mørk mandagskveld.. Og bare sånn til opplysning, så er ikke dette annonse.. Bare et vennlig tips til dere fine venner, og et skulderklapp til de kreative og flinke frøknene som har skapt noe RÅTT!Middagen er inntatt, og vi ligger i sofaen og koser oss med serier.. Perfekt på en mandagskveld, eller hva? 

Har dere hatt en fin dag, skjønne venner? ♥

Og sånn helt på tampen.. UNNSKYLD for at det ikke ble publisert noen søndagsepisode i går! Vi glemte at jeg skulle på tur, og rakk ikke lage noe før jeg reiste av sted. Vi lover dobbel underholdning neste søndag!

SMASK

Annonse