Annonse

FLYTTEKAOS – VOL.2

Happy god ettermiddag, fininger!

Dere gjør meg så glad, vet dere det? Tenk at sååå mange av dere har stemt på meg allerede!?!? Jeg blir jo helt rørt!! Denne konkurransen SKAL vi vinne, skal vi ikke det da? JO det skal vi! UNICEF fortjener hver eneste krone de kan få, og jeg håper jeg stikker av med seieren, slik at Cubus og jeg får dele ut en sjekk til denne supre organisasjonen, og at jeg i tillegg får ta med meg en av dere på shopping. HURRA!

Forrige søndag kunne Dennis og jeg avsløre at vi har startet opp en aldri så liten YouTube-kanal. Vi håper dere vil abonnere på denne – her kommer vi til å publisere mye moro, og dere vil i hvert fall ha gleden av en liten snutt hver søndag. Vi håper dere liker denne under her, haha. 

Nå må vi opp i cribben litt lenger oppe på Løkka. Vi har nemlig mye mer som gjenstår før vi leverer nøklene på tirsdag, så denne kvelden går med til rydding og mer pakking. Jeg orker ikke mer, haha. 

Har dere hatt en fin helg?

LOVE YA!

Annonse