Annonse

FLYTTEKAOS

Og der var vi i gang!

I går kveld begynte vi å pakke ned cribben, og nå kjenner jeg at det kribler i hele kroppen. Nå skjer det faktisk… Nå flytter vi! Så i går kveld – like før Oslo City stengte, hastet jeg av sted til Clas Ohlson for å kjøpe en haug av flytteesker. Note to self; aldri gå på Oslo City sent på en lørdag, og prøv å dra med deg 15 tunge esker gjennom et stappfullt kjøpesenter. Hah! Jeg var så svett da jeg omsider kom meg ut i bilen, og kunne vel ikke kommet meg fortere ut av parkeringshuset. Never again!

Kjøkkenet er pakket i esker, så nå gjenstår de resterende rommene. Heldigvis fikk vi ryddet skikkelig godt opp før visning, så det er ikke så altfor mye som gjemmer seg i skuffer og skap. 90% av garderoben er allerede på plass i Drammen, så det skal nok gå relativt raskt å pakke ned 2. etasje. I morgen kommer flyttebilen, og det betyr første natt i nytt hus. Herregud så spennende alt dette er…

Jeg har gruet meg lenge til å ta farvel med Heimdalsgata, men etter en tur i huset i går, kjenner jeg at det kommer til å gå bra. Følelsen vår nye bolig gir meg kan nesten ikke beskrives, og det er skikkelig deilig å virkelig kjenne på at vi har tatt et riktig valg. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Ellers er jeg på vei ut til mamma og Jon for å hjelpe til med diverse. Jon har blitt skrevet ut av sykehuset og er på bedringens vei. Vi er så glade for at alt har gått bra! Senere blir det bursdagsfest for Jax som fyller 3 år, så dette blir en fin-fin søndag.

Har dere hatt en bra helg, fine venner?

Annonse