FOCUSED IN ALL THE CHAOS

Jamen guri land… 

Nå har jeg sittet her siden klokken ti og prøvd febrilsk å finne ut av dette med alle disse kvitteringene og bilagene som skal sendes til regnskapsfører. Jaddaaa… Dette var jo et prosjekt jeg begynte på i forrige uke, men som dere sikkert har forstått, så har jobben nok en gang blitt utsatt. La oss bare si det sånn at det dukket opp så mye annet som var så veldig mye gøyere, og da går jo alt som minner om tall og annet piss, rett i glemmeboken. 

Jaja, jeg er nesten ferdig, og i dag har jeg til og med en liten venn på besøk. Fokus! Han er ikke spesielt flink til å hjelpe meg, og synes vel heller ikke at det var noe kjekt å bli plassert midt oppi alt kaoset for at jeg skulle ta bilde. Som «toppblogger» skal man vel egentlig ha et veldig ryddig skrivebord med system i alle ledd, og siden jeg verken har et skrivebord, eller system i noe som helst, får den lille pelsdotten på bordet bidra til å gjøre bildet mer «bloggverdig».. Mohahaha! Neida… Dere vet jo hva jeg mener om den saken… 

Men dere? Det er jo LilleLøøøørdag i dag, og det er noe som betyr at det bare er TO usle dager igjen til fredag, og DET kan vi like… Er det noen av dere som har noen spennende planer for helgen?

Jeg har også fått en følelse av at det er en del av dere som ikke helt forstår hvordan man kan delta i konkurransen om å vinne billetter til One Direction. Et mer utfyllende innlegg om nettopp dette, kommer litt senere, så stay tuned!

SMASK ♥