Annonse

FØKK JANTELOVEN!

OMG!!

De som følger StyleConnection på Instagram og Facebook, fikk med seg at jeg la ut de fresheste hoodiene EVER for salg i går. Det strømmer inn av bestillinger, og jeg blir så forbanna glad langt inn i hjerteroten, av å se at dere digger disse hoodiene like mye som meg. Føkk janteloven, sier jeg bare – jeg har faktisk laget de freshete overdelene noen sinne, og jeg har ingen problemer med å uttrykke min begeistring for eget design, haha! 

Fasongen på disse er kortere og mer inntilsittende enn f.eks Paradise Sweat. Litt uvant, men perfekt shape som funker like bra over kjolen, til skjørt og shorts, som til å knyte rundt livet. Jeg har str. S i min, sånn hvis noen av dere lurer. LOVE IT!

Dere finne herlighetene i shoppen, og flere fantastiske varer er på vei inn. I tillegg har jeg fått påfyll av flash tattoos, som jeg vet at mange av dere har ventet på, så nå er butikken virkelig klar for sommer. 

Palm Sweat HER // Leo Flower Sweat HER

Nå sitter jeg på hjemmekontoret mitt og tripper som en gal. Skuldrene er skyhøye og jeg er superstresset, for nå venter jeg på en svær leveranse av deilige goodies, som MÅ leveres til lageret i dag.

I morgen skal jeg nemlig ha den råeste fotoshooten i Stavanger, og da er jeg helt avhengig av at jeg får med meg alle de nye produktene. Etter mye mas og mailing frem og tilbake, har jeg fått bekreftet at varene er lastet på lastebil og på vei til Nettvarehotellet, så da gjenstår det bare for meg å ta en kattevask og komme meg utover mot Hærland. Phuuuu! 

Vi snakkes senere, vakre venner ♥ Nå må jeg løpe!

SMASK

Annonse