DET FØLES ALLTID GODT Å KOMME TILBAKE

//Lokal tid: 07:52

Las Vegas, vi liker deg så innmari godt, og nyter hvert sekund vi tilbringer her. Måtte denne turen aldri ta slutt…

Noen vil nok kanskje si at det er litt rart at vi velger å reise til Las Vegas minst én gang i året – men når vi har funnet en destinasjon vi elsker, er det ingenting som føles bedre enn å komme tilbake. Vi kjenner byen veldig godt, men det som gjør Vegas så spennende, er at det alltid vil være nye ting å gjøre, som du ikke en gang trodde var mulig. Det er rett og slett umulig å gå lei av denne fargerike og sprudlende byen, og som nevnt i går, kunne vi ikke drømt om et bedre sted å feire det nye året. Vi ligger jo hele 9 timer bak dere, så når dere sover søtt i sengene deres, er vi ute på nye eventyr og koser oss glugg ihjel. At vi ikke er her lenge nok til å komme over over jetlagen, gjør i grunn ingenting – sånn siden byen aldri sover. Det finnes alltid noe å gjøre- og spise, uansett når på døgnet. Jeg elsker det!

Det er et par-tre ting vi alltid gjør når vi er her, og det er den obligatoriske tusleturen langs stripa, som avsluttes med en obligatorisk take away frozen drink fra Fat Tuesday. Denne drinken er så latterlig god – men én er mer enn nok, hah. I tillegg tar vi alltid en liten titt på fonteneshowet foran Bellagio, selv om vi egentlig har sett dette mange nok ganger. Likevel er det noe med følelsen av å stå der sammen mens Frank Sinatra spilles i takt med vannet som spruter, som gjør at du virkelig kjenner at du er i Las Vegas. Dette er liksom så klassisk Vegas, og verdt å få med seg. Det som også er ekstra herlig denne gangen, er at man kan tilbringe mer tid utendørs enn ellers, da gradestokken viser 19 varme og ikke nærmere 40, som temperaturen vanligvis ligger på når vi er her.

I dag skal vi prøve noe helt nytt – nemlig en tur innom Gold & Silver Pawn Shop som dere kanskje har sett på TV. Jeg digger det programmet, så nå skal det bli vittig å se selve pawnshoppen med egne øyne. Jeg har tatt med meg en ring jeg ikke bruker, bare for å se om det er mulig å få solgt den – sånn for opplevelsens skyld, haha.

Klokken nærmer seg 08.00, og jeg er dønn klar for frokost! Nyt resten av årets andre dag, fininger. Vi sees senere ♥