Annonse

FOLLOW ME

Happy Friday, mine vakre venner ♥

Jeg tenkte å starte dagen med et lite sånt follow-me-innlegg, da jeg ser at flere av dere lurer på hva jeg heter på de forskjellige sosiale mediene. Hjelpes, det begynner å bli en god del av disse plattformene hvor man kan dele det ene og det andre, vise hva man liker og virkelig la personligheten sin komme godt gjennom, og det synes jeg er så kjekt.

Jeg elsker å scrolle meg rundt på dette magiske internettet på jakt etter inspirasjon, og under her finner dere en fin oversikt over hvor jeg «befinner» meg og hva dere bør følge, for å hele tiden holde dere oppdatert, hurra!

Snapchat er genialt for å få med seg mye som skjer i hverdagen men som ikke deles på bloggen. Her viser jeg mye av det som skjer i heimen selvom det kanskje ikke er superinteressant, men her får dere virkelig bli med bak kulissene. I tillegg får dere ofte se sneak peeks på det som deles på bloggen på et senere tidspunkt, så her kan dere få med dere mye moro før alle andre, hurra! Add STYLECONNECTION og følg med på MyStory!

Instagram slutter aldri å være en stor inspirasjonskilde, og jeg håper jeg kan gi like mye inspo som jeg selv henter her. Instagram er søren meg LIVET, og her prøver jeg å være så aktiv som mulig. Følg @kristingjelsvik for masse feelgood og @styleconnection_no for mer nettshop-relaterte oppdateringer. Hver måned kjører jeg i tillegg på med «Five to Follow», hvor jeg på bloggen deler fem instaprofiler som jeg mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Legg gjerne igjen brukernavnet ditt om du ønsker at jeg skal ta en titt på bildene dine. Yey!

Tumblr er en plattform jeg selv henter masse inspo, men som jeg egentlig ikke er så kjent med. Jeg har akkurat opprettet en profil etter forespørsel fra dere, men hvordan denne skal brukes er jeg jaggu litt usikker på. Kom gjerne med noen gloser til hva dere ønsker å se her, samt tips til hvordan jeg kan bli en skikkelig inspirerende Tumblr-blogger. Dere finner meg HER

Haha, det er ikke mye som deles på Youtube som ikke deles på bloggen, men noen ganger hender det at en eller annen video lastes opp. Følg meg gjerne her for å få med deg de nyeste videoene før alle andre. Dere kan følge galskapen og finne stemningsvideoer som gjør deg glad HER

På Facebooksiden min deler jeg en del viktig info som kan være smart å få med seg. Dette gjelder da spesielt vinnere av diverse konkurranser, diverse info som kan være fint å vite, samt noen teasers til hva som kommer inn i nettbutikken. Blogginnleggene blir også delt her, så det er absolutt ikke dumt å følge med på StyleConnection på Facebook

Det er absolutt ikke dumt å følge meg på Bloglovin da dere får mail når det publiseres nye innlegg på bloggen. Dette holder dere hele tiden oppdatert, uten å måtte klikke dere inn på selve bloggen. Smart? SMART! Og gøy.. Kjempegøy! Følg meg gjerne HER, da blir jeg glad!

Åh.. WeHeartit! Halleluuuuuja for et vakkert univers! Her er jeg inne flere ganger i uken, og bildene jeg liker aller best og som inspirerer meg så til de grader kan dere se HER. Jeg elsker WeHeartit mer enn noe annet, og blir alltid superhappy når jeg klikker meg inn. Det kan jeg garantere at dere blir også, juuubiiii!

 

Nå er det på tide å gå ned til Dennis som ligger i sengen og maser som faen. «Kriiiiiiiistiiiiiiiiiiiiiiin, kom her», «Kriiiiiiiiiiistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, hallooooooooo!?«, «Kriiiiiiiiiiistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!» «MY GOD KAN DU BARE HOLDE KJEFT OG VENTE I 2 SEK???«.. Hahaha, sånn starter altså fredagen her i huset, og senere setter jeg kursen til Kristiansand. ENDELIG skal jeg få skikkelig kvalitetstid med Belinda, og herregud som jeg gleder meg!

Hva er planen for dagen, Superstars?

SMASK

Annonse