Annonse

FOLLOW US AROUND

Haff, jeg føler jeg gjør en latterlig dårlig jobb som blogger om dagen, men jeg har så mye annet å gjøre som jeg er helt nødt til å prioritere. Jeg håper dere holder ut med meg, og så lover jeg å komme sterkere tilbake når jeg har fått landet litt etter nyåpning og full rulle. Dette tar på, ass!

Vi tenkte det ville være litt hyggelig å være med oss rundt, nå når vi har så mange steder vi må titte innom, og tok derfor med oss kamera gjennom hele gårsdagen. En bitteliten vlog, kan vi jo kalle det, og vi håper dere liker den ♥

Vi er tilbake i cribben etter nok en hektisk dag, og enda mer kaotisk blir det i morgen. Det er sånn det skal være dagen får åpning, og nå gleder vi oss begge to til å se hvordan det blir på torsdag. Jeg er sååå spent!

Har dere en fin kveld, søtiser?

Annonse