Annonse

FOPPALLFRUE

Happy good Sunday, Darlings ♥

Jeg hadde aldri i mitt liv sett for meg at jeg skulle skrive følgende, men jeg ELSKER fotball. FOPPALL er jo LIVET! I hvert fall når man sitter på en stadion som huser 60.000 mennesker, og når alt foregår live rett foran deg, fremfor på TV’n. Opplevelsen kan faktisk ikke beskrives med ord, det var så forbanna magisk, og det er nok de av dere som er fotballfæns enige i. 

Altså den stemningen.. Alle menneskene.. Og når Arsenal fikk ballen i mål?? Herreguuuuud for en jubel. Jeg jublet, Dennis jublet, de rundt oss jublet, og vi ble alle i noen sekunder stående å hyle og danse mens vi samtidig ble rørt til tårer. Haha, jeg rørt til tårer av fotball?? FOPPALL??? Altså.. 

FOR en opplevelse.. Heretter skal jeg joine Dennis på hver eneste fotballkamp fremover, og jeg tror faktisk at må gå til innkjøp av et sånt Platinum Memership her på Emirates. Hahaah. Stemningsvideo fra kampen kommer om ikke så lenge.. Joda, jeg måtte jo filme de magiske 90 minuttene, så da skrives vi snart, og dere? Tilbudet på StyleConnection gjelder frem til i morgen tidlig. Bare en aldri så liten skriveleif da vett! Hø hø.. 

Dennis er nede for å hente kaffe til meg, mens jeg chiller i sengen før vi skal erobre Camden Market. Perfekt søndag!

SMASK

Annonse