Annonse

FOR EN GANGS SKYLD…

Jeg er som dere vet, ikke så himla feminin av meg… Jeg trives ikke i en altfor girly innpakning, selv om det noen ganger kan være litt kjekt å pønte seg litt, men så har jeg jo nå hatt fem år med hjemmekontor, hvor ikke en kjeft har brydd seg om jeg ser ut som en dass, haha. Dette har ført til mange teite snapchats, men jeg tror også det er deilig for dere som faktisk sitter mye i joggisen, at vi er flere i samme båt, og at livet som toppblogger ikke alltid består av glitter og glam. I hvert fall ikke på disse trakter – takk gud for det, sier jeg bare!

I dag tok jeg meg derimot tid til å freshe meg litt. Med kjole, og greier… Men en sånn kjole som blir perfekt til hverdags, om man kombinerer den med f.eks. denim og lave boots. På dager som dette blir det outfitinnlegg, vett, og Dennis var rett og slett kjempebegeistret over å leke seg bak kamera, da han skulle ta bilder av noe annet enn en sliten dame i en sliten innpakning, haha.

IMG_4976

IMG_5002

IMG_4959

IMG_4995

IMG_4941

IMG_4992

IMG_5006

IMG_4987

IMG_5000

IMG_4975

IMG_4992a

IMG_4971

Kjole fra NA-KD (rabattkode finner dere på Snapchat: Styleconnection) // Denimjakke fra TopShop // Solbriller fra Monki

Nå skal vi gjøre oss klare til matkurs, og deretter stand up – YAY! Så da vil jeg bare ønske dere en deilig kveld, og så sees vi senere ♥

Husk at jeg digger, digger, diiiigger dere!

Annonse