Annonse

FOR ETT ÅR SIDEN…

.. satt Bettyen og jeg på Rockaway Beach i New York, og trøkket i oss de beste fish tacosene i verden. LIVET!

Jeg fikk nettopp et så innmari stort behov for å scrolle meg gjennom arkivet for mai i fjor, og det gjorde meg SÅ glad. Mai måned i 2014 var en hinsides flott måned, og været var upåklagelig. I tillegg vtil New York turen, var det også duket for både lanseringsfest av StyleConnection, en vidunderlig tur til Rosendal, og hyttetur i Valdres, så det er ingen tvil om at fjorårets mai byr på mange gode minner. Allerede i april satt vi halvnakne i parken med solsteiken rett i fleisen, og vi kan ikke stikke under en stol at mai måned 2015 suger max, når det kommer til temperatur, haha. 

Nå skal jeg ikke snakke mer vær, altså – jeg skal bare vise dere noen snaps fra denne deilige NY-turen vår, som fant sted på denne tiden for akkurat ett år siden. FOR en måned! FOR en tur! 

Åh, memories ♥

Nå skal jeg på date med nettopp min skjønne Betty, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig torsdag så lenge, så skravles vi! Og folkens? Har dere et minne fra fjoråret som bringer frem et ekstra bredt smil på leppen?

Jeg er så gad i dere, fininger. Aldri glem det!

SMASK

Annonse