Annonse

FOR FØRSTE GANG I HISTORIEN…

…har jeg klart å få trynet mitt på trykk i et fantastisk magasin, nemlig Det Nye Interiør! Dette er stas, haha!

Jeg nevnte for litt siden at jeg hadde et interiørmagasin på besøk, og nå har resultatet kommet på trykk.. På så mange som fem sider, får jeg lov til å vise frem vårt fargerike krypinn, og det gjør i dag smilet litt ekstra bredt.

Det står skrevet så fint i første avsnitt; «Halvarten av gulvene er våte, resten er støvete, og det lukter grønnsåpe. Kristin trodde at vi skulle komme klokken 12.00, ikke 11.30, noe som innebærer at dagens antrekk er Grorud-palme, joggebukse og Jif-mopp når hun slipper Det Nye-teamet inn i den fargerike leiligheten på Grünerløkka»

Hahaha.. Ja der kan dere se, alltid et hestehode bak, men dagen med Det Nye på besøk var superhyggelig til tross for forsinkelsen og min dårlige evne til å planlegge. Kom dere bort til nærmeste butikk, og riv med dere juniutgaven – her er det masse inspirasjon å hente!

Det er ikke bare magasinet som gjør meg ekstra glad i dag – alle de fine kommentarene på forrige innlegg har bidratt til at denne bergenseren er ekstra lykkelig. Herregud.. Er det mulig å ha så fine lesere? Som gir meg skulderklapp og heier på meg når jeg så inderlig trenger litt bekreftelse? Det er så godt å høre at jeg gjør noe riktig, og at dere digger det jeg leverer – både på blogg og i nettbutikk. Takk! Jeg er så glad i dere.. 

At dere digger resultatet av fotoshooten gjør meg ekstremt glad, for dette var en dag hvor, ja.. hva skal jeg si.. ikke alt gikk helt som planlagt.. Værgudene sviktet oss så til de grader, og regnet bøttet ned. Gradestokken viste et pinglete titall, og vi havnet litt i tidsklemmen på toppen av det hele. Planen var å få tatt enda flere bilder av enda flere nyheter som er på vei inn, men det får vi ha tilgode. 

Herlighet for en dag.. En magisk, kald, og regnfull dag, haha! Jeg tok heldigvis med morgenkåper til de flotte modellene, og disse var de iført fra begynnelse til slutt. Og med oss hadde vi en svær koffert som jeg gikk og trillet på, sammen med en haug av rekvisita som ananaser og gassballonger. Dette resulterte naturlig nok i mange rare blikk, samt et spørsmål om vi var på utdrikningslag, haha. Det gjorde hele opplevelsen enda mer funny og uforglemmelig! 

Nå har vi kommet oss vel hjem til sommeren.. Her i Oslo er det noen grader varmere enn i Bergen, og jeg sitter ute på altanen og koser meg med en kopp kaffe, før vi skal få i oss en sen og god middag.. Pasta med pesto og parmesan står på menyen, og det er noe av det beste jeg vet. Yummy!

Har dere hatt en fin mandag, skjønningene mine? 

LOVE YOU ALL!

Annonse