Annonse

FOR FØRSTE GANG PÅ 7 UKER…

Tilbake til virkeligheten, sa du? Helsiken!

Det er mandag… En skikkelig mørkeblå mandag, og først i dag føler jeg at jeg er tilbake til hverdagen. Vi dro jo mer eller midre direkte fra USA til Palmesus, og i dag tok jeg turen inn i postkassen for første gang på nesten 7 uker. HJELP! Den var ikke tom, for å si det sånn. Jeg tror faktisk ikke det var plass til et eneste brev til, og nå ligger stabelen med ubetalte regninger foran meg.

Lyspunktet i morges var Fokus. Vi hentet han hos mamma og Jon i går, og det var så koselig å våkne opp av hundebjeffing. Ok, så var det litt irriterende at han ville ut allerede klokken halv syv, men det var herlig å ta med seg en kopp kaffe utenfor, og sitte på trappen å nyte morgensolen mens Fokus tuslet rundt. Lille vennen min. Jeg har savnet han så masse disse ukene!

IMG_1262

IMG_1273

Jeg kan jo bare si det sånn at jeg har en vanvittig heftig jobb foran meg nå. USA var på ingen måte ferie for meg, da jeg hadde både hundrevis av mails å ta meg av, jobbing med nettbutikk, samt bloggingen, men nå har jeg nådd et nytt nivå av jobbopphoping (er det et ord, egentlig?)

Butikken på Løkka skal bli ferdig i løpet av juli… Det er fortsatt ekstremt mye som gjenstår, og de økonomiske utfordringene har i tillegg vært store. Det koster å få en butikk på plass, og det koster så forbanna mye å drive med nettbutikk og egen kleskolleksjon.

Jeg har prioritert dette fremfor alt annet, og akkurat i dag er en sånn dag hvor jeg ikke aner hvordan jeg skal løse det hele økonomisk. Gründerlivet suger noen ganger! Det er grisetøft og grisedyrt, men herregud så godt det føles når man lykkes, og når man ser at det du jobber så innmari hardt for, utvikler seg til å bli en seriøs business.

«Girl Boss»-koppen passer perfekt i dag!

IMG_1284

IMG_1278

Betty reiser ikke hjem før i kveld, så jeg prioriterer samvær med henne før jeg går løs på de heftigste oppgavene. Jeg har prøvd å svare alle dere som har sendt meg mails, men det er fortsatt noen ubesvarte i mailboksen. Disse skal jeg svare på i kveld ♥

Hvordan behandler denne mandagen dere så langt? Er det jobb eller ferie som gjelder?

LOVE YOU ♥

Annonse