Annonse

FOR FØRSTE GANG PÅ LENGE…

Denne søndagen har jeg gledet meg til kjempelenge, og det med god grunn. I dag var nemlig den første dagen på lenge uten vekkerklokke, og vi er vel alle enige i at få ting slår det å sove til man våkner av seg sjæl. Vel, her i huset har vi har jo Fokus, som vekket meg rundt klokken 08.00 i dag, men etter en kjapp tissetur, kunne jeg krype tilbake til den varme sengen, og armkroken til Dennis, og sove videre…

Dette hadde jeg et stort behov for, kjenner jeg, og nå føler jeg meg både glad og uthvilt. I tillegg har søndagsmorgenen gått med til en nydelig frokost akkompagnert av chill musikk, og hvis ikke dette er den ultimate måten å starte dagen på, så vet ikke jeg.

P1220013

P1220039

P1220002

På frokostmenyen i dag stod både frokostblanding med havremelk, samt lune rundstykker med masse godt pålegg, som bl.a den obligatoriske avokadoen, vegansk kremost, vegansk aioli og en slags vegansk «skinke» fra Gut Wudelstein. Jeg aner faktisk ikke hva dette var for noe spenstig opplegg, men fy fader så godt. Konsistensen minner altså om skinke, den smaker farlig kjøttete, og er uten tvil et fantastisk pålegg – NAM.

P1220036

P1220047

P1220048

P1220043

P1220033

P1220041

Nå skal jeg møte de fine jentene mine til en koselig brunch, så da får jeg komme meg opp av såffan og ut av huset. Det er alltid så hyggelig å tilbringe litt tid sammen på ukens siste dag, og sladre litt om alt som har skjedd i helgen, hehe.

Har dere en fin søndag, skjønne venner?

Sees senere ♥

Annonse