Annonse

FOR SPESIELT INTERESSERTE

Ho ho ho!

Er det noe julestemning på G? Dagene, timene og minuttene flyr forbi, og før vi vet ordet av det er det mars, haha. Jeg jobber med et svært omfattende innlegg til dere, nemlig den store og ultimate Route66-guiden. Det tar tid å bli ferdig, og i mellomtiden tenkte jeg å dele denne videoen til Dennis. Jeg må jo bare le, haha. Dette her er faktisk ganske underholdene, og så må jeg bare applaudere Dennis for klipp og redigeringen – han har blitt sjukt flink, er dere ikke enig?

Så… Dette er for spesielt interesserte, men for gøy til å ikke dele. Wuuhuuuu!

Alright.. Jeg får fortsette på denne guiden min, og så sees vi senere. Jeg stenger sjappa om ti minutter, og deretter blir det julekos med de fine jentene mine. Viktig med litt kos og en juleklem før vi alle reiser «hjem» til jul.

Hvordan blir det med dere? Skal dere reise bort i julen?

LØØØØV ♥

Annonse