Annonse

FOR SPESIELT INTERESSERTE!

Hallaisen, darlings ♥

Happy onsdag og midt i uken og sånn… Har dere det bra? Er det flere som har latt seg engasjere av «Making a Murderer«? Vi ble ferdig med serien i går, og jeg er så sur atte hjelp. Gøy å se at en haug av dere deler samme frustrasjon med meg på Snapchat. 

Nå må jeg bare komme med en real advarsel, for det som serveres under her er KUN for spesielt interesserte. Jeg kan nesten ikke tro at dette er noe jeg poster på bloggen i det hele tatt, men nå er det så mange som har hatt en stort ønske om å se hvordan jeg har innredet huset mitt i The Sims, så da tenkte jeg å vise nettopp dette i dag. Jeg lover å aldri snakke mer om Sims, oki? Nå er det lov til å le høyt! Hahaha…

Jeg tar med dette nørd til et helt nytt nivå, og inviterer dere inn i mitt tacky og fargerike hjem. Når jeg ikke kan være såpass crazy med fargevalget her hjemme, må jeg jo få utløp for behovet her i denne fantasiverden i stedet, haha. Her snakker vi zebra og knallrosa leopard kombinert sammen med andre knallfarger, både i interiøret og på klærene til hele familien, haha. Det er jo dette som er det gøyeste – å innrede og velge farger på alt!

Jeg har jo skrytt hemningsløst til Dennis over den gode grafikken i spillet, men han ler av meg hver gang. «God grafikk, Kristin? Are you kidding me?«… He he! Jeg ser jo nå at grafikken kanksje ikke er av den beste, men god nok for meg og mitt bruk.

Så…

Velkommen «hjem»!

Nå er jeg litt flau, faktisk… Haha!

Jeg tror jeg blir nødt til å ta på meg noen freshe filler etterpå, og gå ut å ta en del stemningsbilder her i Oslo, for å gi dere litt «normalt» påfyll, LOL.

Hva står på planen i dag, hotties? ♥

Annonse