Annonse

FORANDRING FRYDER

Hallaisen, superstjerner ♥

Fy flate.. Denne dagen har gått i ett, pulsen er så høy at jeg ikke finner roen på noen som helst måte, men jøssenavn så kjekt det faktisk er å ha en million ting å henge fingrene i. Phuuuuu! Det skal jaggu bli deilig når festen er vel overstått, og jeg kan ta en velfortjent ferie i New York..  Da skal jeg bare nyte og drikke masse hvitvin. Yey!

Jeg nevnte jo for dere at jeg har freshet opp soverommet og gjort noen forandringer. Endelig har jeg fått summet meg til å ta noen bilder til dere, og sånn ser det altså ut at the moment. Det hvite, turkise og grønne gir en superfresh sommerfølelse i hele rommet, og det var skikkelig deilig å bytte ut det rosa mot dette her. Jeg tror også at Dennis likte denne kombinasjonen litt bedre enn det andre, litt mer unisex.. Hehe!

Elsk på hvitt sengetøy og hvite gardiner, ass! Nå er det rett og slett en fryd å gå og legge seg.. 

Hvordan har dere hatt det i dag da? Er det like stusselig vær hos dere som her hos oss? Hvor pokker ble det av sommeren, liksom? Helt tragisk at temperaturen har falt med hele 20 grader siden forrige uke, og nå krysser jeg alt jeg har for at solen kommer tilbake til lanseringsfesten og ikke minst til 17.mai. Hurrraaa!

Nyt kvelden, skjønninger ♥

Annonse