Annonse

FORANDRING FRYDER

God morgen og happy fredag ♥

Haha, her er det full dyrehage – med Fokus som tusler rundt, og Barney som flakser og snakker som bare juling. Vi er barnevakt for undulaten til Mia denne helgen, og det er like stas å få denne morsomme fuglen på besøk.

Jeg skal snart bort i sjappa, hvor jeg i dag holder åpent helt til klokken 19.00, men før jeg tusler bortover tenkte å vise dere hvordan det har blitt her hjemme. Vi har nemlig ommøblert, og man skulle jo nesten ikke tro at det var den samme stuen/kjøkkenet. Det har jo blitt så stor plass her, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har tenkt på denne løsningen tidligere.

P.s: Sorry for latterlig dårlig kvalitet på bildene – kameraet mitt har begynt å svikte meg når lyset ikke er prima. Buhu!

IMG_0982

Nå er sofaen flyttet bort til vinduet, hvor spisebordet har stått siden vi flyttet inn. Inni det lille hukket ved siden av kjøkkenbenken stod det gule skapet, men egentlig var ikke det en særlig fin løsning. Nå, derimot – nå har det blitt mye mer luftig og åpent, med en stor palme og det lille sidebordet. Jeg er veldig keen på å gjøre med den grå veggen… Kanskje klæsje på noe kalkmaling på denne også?

IMG_1014

IMG_1004

IMG_0987

IMG_0991

Spisebordet og det gule skapet er flyttet bort dit hvor sofaen stod tidligere. Sofaen ble jo plassert ut fra veggen, noe som gjorde at den tok opp mer eller mindre alt av gulvplass, men nå har vi jo rett og slett plass til å bruke cribben som et eneste stort dansegulv, haha. Love it! Bildet jeg fikk av Dennis til jul i fjor, har også kommet til sin rett her på den lyseblå veggen, og det gule skapet ble også enda freshere foran den blå veggen. Norges-bildene er flyttet over TV-benken, noe som absolutt gjør denne veggen mer spennende.

IMG_0944

IMG_0954

IMG_0967

IMG_0958

IMG_0979

IMG_0984

Det skal virkelig ikke mye til for å skape et helt nytt rom, og man trenger faktisk ikke bruke en krone for å få forandring i heimen. Jeg er så fornøyd med den nye løsningen, og kjenner at jeg trives mer enn jeg har gjort tidligere.

Hva synes dere? Var det fresht? Hvis dere lurer på hvordan det så ut tidligere, kan dere se noen bilder HER og HER.

Sees om litt, fininger. Og dere? Takk for engajsment på gårsdagens post. Jeg holder på å svare alle, så ikke fortvil ♥

Annonse