FORANDRING FRYDER

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gjort forandringer her i stuen – eller hvor mange ganger jeg har skrevet et nytt innlegg med tittelen; «forandring fryder» eller «oppgradering«. Jeg liker forandringer – jeg elsker å sette sammen interiør på ulike måter, og gi nytt liv til møbler og ting, ved å flytte litt rundt på dem, eller ved å kombinere dem med en ny fargepalett. Det er ekstra gøy når jeg kan sy mine egne putetrekk, og det skal ikke mye til før et rom kan virke helt nytt uten å skulle kjøpe en haug av nye ting.

I stuen vår har vi alltid hatt utfordringer med plassering av sofaen. Det er liksom begrenset med muligheter, men nå tror jeg jaggu jeg har klart å knekke en ny og hyggelig kode. I stedet for at sofaen står midt i rommet, står den nå under bildeveggen, og jeg synes dette er den koseligste løsningen til nå. Det er mer hjemmekoselig her nå, og ikke fullt så oppstilt som tidligere…

Siden sofaen vår er satt sammen av tre deler, kan man enkelt leke seg litt med den. Nå står den ene delen alene som en stol, mens 3-seteren nå er kortet ned til en 2-seter med sjeselong. Denne løsningen gikk utover kosekroken min ved vinduet, men dessverre ble det for dårlig utnyttelse av plassen. Selv om den lille kroken min forsvant, er jeg ekstremt happy med det nye resultatet, og tror jaggu at dette er en løsning som kommer til å få stå slik i lang tid.

Hva synes dere? You like?

Jeg er så fornøyd med fargevalget, og stuen er mye lunere nå enn tidligere. De spreke fargene har fått plass på kontoret, så der har jeg heldigvis alltid et kreativt og fargerikt univers hvor jeg kan hente masse inspo.

Nå skal jeg synke ned i sofaen med en øl – det er jo tross alt ferie, hø hø hø! Har dere en fin dag i dag?