Annonse

FORANDRING? YES PLEASE!

//Behandlingen er sponset, men innlegget er ikke betalt! 
Jeg har heller ikke mottatt gratis produkter, selvom jeg viser bilder av et assortert utvalg her i innlegget.

Hallaisen, fine mennesker!

Dere er så herlig, ass. Det skal dere vite, og jeg vil takke for et godt engasjement på forrige innlegg. Jeg må bare konstatere en ting, for jeg ser at enkelte misforstår. Jeg har INGEN problemer med å merke mine reklameinnlegg. Dette er jeg svært nøye på, og jeg gjør alt riktig. Derfor blir jeg irritert når Forbrukerombudet på død og liv skal finne et eller annet som de kan klage på, at de pirker så vanvittig, og at de er så opptatt av å ta oss bloggere.

Hva med musikere og sportsfolk? Jeg kan ikke se at f.eks. Northug har fått Forbrukerombudet på nakken, selvom han legger ut et bilde av skiene sine på Instagram, UTEN å merke dem som #reklame. Og hva skal jeg gjøre med bildene jeg tar hjemme i leiligheten? Man bruker jo naturligvis sin egen stue som arena for fotosjuuut, men siden den ene boken som ligger på hyllen i bakgrunnen er et sponset produkt, må jeg vel merke dette innlegget som sponset. Dette blir for dumt, og jeg avslutter nå denne debatten. Jeg gidder ikke bruke mer tid på det, haha!

Men okei.. Over til gårsdagens frisørbesøk!

Jeg var desperat etter en time, for nå var håret mitt så jævlig som det aldri før har vært. Det innså jeg da jeg kom over bildet under her fra i fjor. SE den lengden! Hvor ble den av, liksom?

Jeg har jo ikke klippet bort særlig mange centimeter det siste året, men det er altså denne ombré’en som jeg på død og liv ville ha, som har føkket opp alt. Håret mitt har rett og slett ikke taklet bleikingen i tuppene, men når sant skal sies, så har jeg ikke vært spesielt flink til å gi håret den behandlingen det trenger når det har blitt utsatt for en slik påkjenning, haha.

Lengden har rett og slett blitt slitt bort, så nå er alle tupper klippet av, og heretter skal det spares. Aldri noe mer ombré på denne jenten for å si det sånn, og nå skal jeg til og med begynne på de der Hair Care tablettene som alle bloggerne snakker om, så skal dere om noen mpneder få se levende bevis på om det funker eller ikke!

I går fikk jeg altså glimrende hjelp av de herlige jentene på Hendrix Hair, i den nye avdelingen i Rosenkrantzgate, og jeg har nå fått ryddet opp i galskapen. Hurra!

Resultatet ser dere på Mystory på Snapchat (Styleconnection) JUUUHUU!

Nå suser vi til Tønsberg, snakkes fra bryggen  ♥

LØØØV

Annonse