Annonse

FORANDRINGER I HAGEN…

Åh, er det noe jeg drømmer om, så er det en rosa vegg i hagen… Eller, hage er vel kanskje feil – det er en platting omkranset av stakittgjerde og tujahekk, men man får jo hagefølelsen likevel, på tross av at vi ikke har plen. Nå har vi prøvd så mange ulike måter å møblere på, men jeg har liksom aldri blitt skikkelig fornøyd. Vi mangler noe på den store murveggen for å få en lunere stemning, og jeg vil nå male veggen rosa, haha. Naboene er dessverre ikke enig, og siden vi tross alt er et sameie hvor jeg ikke kan gjøre som jeg vil, må jeg finne et godt alternativ. De er derimot enig i klatreplanter, og det kunne jo faktisk vært skikkelig fint.

Jeg er virkelig ikke god på planter – joda, jeg elsker Plantasjen og elsker å plante, men jeg kan ikke planter, hvis dere skjønner. Derfor må jeg spørre dere der ute med grønne fingre og peiling på hage; hvilke planter dekker mest og fortest? Og finnes det planter som dekker mye på kort tid, som også har rosa blomster? Slik som på bildet nederst til høyre under her?

Jeg ser nemlig for meg et skikkelig hageparadis, med nye hagemøbler, tikibar, masse fargerike planter, og en vegg kledd i grønn glede og kanskje litt leken street art. Jeg ser for meg noen digge stoler med masse puter, lyslykter i alle slags farger, og en såpass deilig stemning, at man ikke vil oppholde seg noen andre steder enn akkurat her. Åh – jeg ser for meg late sommenetter i hagen, med lys i lyktene og rødvin i glasset – en armkrok, og litt deilig jazz på anlegget. Det blir ikke bedre enn det!

Nå krysser jeg fingrene for at dere har peiling, folkens! Er det noen av leserne mine som er ekspert på hage og planter? Eller kanskje du kjenner noen? Alle tips tas imot med stor takk og hundre slengkyss. OG en invitasjon til hang out i hagen i sommer, hehe!

Jeg skal straks komme meg ut av døren, og videre på middag med min eldste bror. Jeg har ikke sett han på flere måneder, så dette skal bli så koselig. Vi har så mye å snakke om, og jeg kjenner at denne kvelden kommer til å gjøre godt ♥

Nyt kvelden, fininger!

Annonse