Annonse

FORANDRINGER I STUEN

Det er ganske sprøtt at noen små forandringer og justeringer kan forvandle en hel stue, og nå er vi definitivt på vei i riktig retning. Jeg har lenge følt at jeg har savnet ett eller annet i stuen vår, som jeg ikke  har klart å sette fingern på – nå tror jeg at vi har løst gåten. En vegghylle samt bildelist på veggen bak TV’n gjorde susen – stuen ble umiddelbart mer personlig og koselig, og det var uten tvil mer riktig å bytte tilbake til det gule gulvteppet, og heller flytte det grå til soverommet.

Jeg ser at jeg trenger litt flere fargerike bilder, og noen mørkere stearinlys i den neonrosa lysestaken, men alt i alt er dette den fresheste og hyggeligste løsningen vi har hatt her i stuen. Etter vi flyttet sofaen ble det også mer koselig, så nå er stuen definitivt mitt favorittrom her i cribben.

You like? Alle disse fargene gjør meg så glad, og når solen skinner inn i rommet som den gjør i dag, får jeg skikkelig vårfølelse – deilig!

Hurra for freddan, forresten. Om noen timer er det helg, og den skal nytes til det fulle! Har dere noen spennende planer, fininger?

Love love

Annonse