Annonse

FORBEREDELSENE ER I GANG!

Yo!

Dere kjenner meg godt nok til å vite at jeg ELSKER bursdag! Spesielt andres bursdager, for da kan jeg ordne og styre, planlegge og forberede, og sånt liker jeg ekstremt godt. I morgen er det altså Dennis sin tur, og jeg har brukt hele formiddagen på å tusle rundt på Løkka for å kjøpe inn det som trengs for å lage en helsikens FAB bursdagsmorgen. Bursdag er LIVET!

Og når man tusler rundt sånn som det der.. På jakt etter alt som er gøy og fargerikt, er man garantert å havne i kjøpe-til-seg-selv-og-ikke-bare-bursdagsbarnet-fellen..

Jeg skulle jo bare innom Ark for å kjøpe et kort, og der ble jeg værende i nesten en time. Jeg ble nesten kastet ut, haha. Neida.. Men jeg flyttet inn på Ark et lite øyeblikk, og røsket med meg noe så unødvendig som coffee table books. Men jeg får ikke nok av sånne, så det går fint. Og så kjøpte jeg en liten guide til Las Vegas. Ikke fordi jeg trenger det, men fordi coveret var så fargerikt og stilig.. Det skal ikke mer til før jeg drar opp lommeboken, haha. 

Nå skal jeg rydde. Jeg ryddet ikke da jeg sa jeg skulle rydde for noen dager siden. Jeg ryddet ikke i går heller, og ikke dagen før. Da ble jeg sittende i sofaen å se på Sinnasnekker’n i stedet. Og jeg hater Sinnasnekker’n. Jeg synes det er verdens kjipeste program, men likevel ble jeg sittende å se på. DA er det gale.. Da har man virkelig ikke lyst til å rydde, men i dag er jeg giret. Det er liksom litt alright at cribben er strøken når Dennis har bursdag, så dette får bli motovasjonen! 

Nyt dagen så lenge, vakre venner. Takk for glimrende engasjement på gårsdagens sex talk!!! Dere rocker, ass! 

LØØØV

Annonse