Annonse

FORDELER OG ULEMPER…

//Annonse

Happy ettermiddag, lovelies ♥

Håper dagen har behandlet dere bra så langt!

Min testperiode med Samsung går snart mot slutten, og det er tid for å komme med en aldri så liten oppsummering. Etter et par måneder som Samsung-bruker, har jeg gjort meg opp en del meninger og erfaringer, og nå synes jeg det er på sin plass å samle sammen fordelene og ulempene i ett og samme innlegg. 

+ KAMERA
Som tidligere nevnt, er kameraet på denne telefonen av ypperste kvalitet. Man kan virkelig leke seg med ulike funksjoner, og kameraet er omtrent like bra som diverse systemkameraer.

I dette innlegget kan dere se bilder tatt med selveste Samsung, og det er virkelig et stort pluss for meg at jeg kan ta såpass gode bilder med telefonen. Når jeg skal rundt på tusletur eller rundt på diverse ærend, trives jeg best med å la vesken ligge hjemme, og ta med meg telefon og lommebok i lommene. Da er det godt å vite at telefonen fungerer utmerket som kamera, om jeg skulle få øye på noe jeg ønsker å knipse noen bilder av. 

Det er heller ikke dårlig at kameraet lar deg ta bider med denne herlige «blurry» bakgrunnen! 

+ TEMA

En av de funksjonene jeg liker aller best på Samsung Galaxy S6 Edge, er at man kan endre design og tema på telefonen sin ved et par tastetrykk. Man kan altså gjøre telefonen enda mer spennende enn bare ved bruk av et festlig skjermbilde, og de ulike ikonene er tilpasset ulike design, som finnes lagret på telefonen. Det er et hav av gratis temaer man kan velge mellom, og bare det å bla seg gjennom de ulike uttrykkene er gøy i seg selv. 

Her kan man altså finne noe for enhver smak, for å sette sitt personlige preg på telefonen. Hurra!

+ EMOJIS

Jeg tror nok at jeg er over gjenomsnittet glad i Emojis, og gleden var derfor stor da jeg oppdaget hvor freshe disse Emojisene var på Samsung Galaxy.

Fargene er liksom så mye freshere og sprudlende enn hva jeg er vant til, og de rosa tonene heller mot knæsj neon, YAY! Dette er faktisk noe å rope høyt hurra for – spesielt siden utvalget er så bra, og siden smilefjesene er såpass søte som de er. Å skrive meldinger har aldri vært så kjekt som nå ♥

 

+ TRÅDLØS LADER:

Et tilbehør man kan få til sin Samsung, er den geniale og trådløse ladeplaten, som gjør det enklere enn noen gang å lade telefonen. Denne lille duppeditten er jeg stor fan av, og jeg synes det er helt supert at telefonen kan lades opp akkurat hvor du befinner deg, så lenge du har ladeplaten i nærheten. LED-belysningen viser ladestatus på telefonen, og platen fungerer med samtlige telefoner som har støtte for Qi.

+ KALENDER

En annen funksjon jeg er superbegeistret for, er kalenderen som faktisk kan ligge synlig på fronten. Man trenger altså ikke måtte klikke seg inn selve kalenderen for å se hva som står på planen, og her på hjem-skjermen kan man altså holde godt øye med hvilke aktiviteter eller gjøremål som står for tur. 

Dette er midt i blinken for sånne surrehuer som meg, som ikke er strukturert eller organisert for fem flate øre, haha.

+ SE HVEM SOM RINGER

Samsung har en magisk funksjon, som gjør det mulig å legge bort mobilen, UTEN å være helt utilgjengelig!

Man nemlig se hvem som ringer, selv med displayet liggende ned, og akkurat denne funksjonen synes jeg er midt i blinken. På siden av telefonen lyser altså en bestemt farge som er tildelt en bestemt kontakt, og man kan enkelt se om dette er en telefon man blir nødt til å ta, eller om samtalen kan vente.

Da blir innkommende anrop, SMS’er eller mails ikke forstyrrende for noen… Du kan fortsatt nye middagen med dine venner, og samtidig være sikker på at du ikke går glipp av en viktig beskjed. Hurra!

FOR en telefon!!

Når jeg oppsummerer fordelene på denne måten, får jeg en ekstra bekreftelse på at denne telefonen er helt gull, og at den tilfredstiller alle mine behov. Det er ingen tvil om at dette er en telefon som har ALT, men det er jo et par ting som har irritert meg litt. Det er dog ikke mange punkter som er ført opp på listen over ulemper, men det skader ikke å nevne hva jeg ikke har vært like begeistret for…

 NAVIGERING

Det er (som med alt annet som er nytt) vanvittig vanskelig å bryte vaner, og det er ikke alltid like lett å skulle navigere seg rundt på nye devices. Det merker man spesielt om man går fra vanlig PC til Mac, men også når man går fra en hvilken som helst annen telefon til Samsung.

At dobbeltklikken på «hjem-knappen» ikke tar deg «hjem» men til kameraet, har vært vanskelig å venne seg til, og i tillegg har det vært litt vrient å forstå seg på at innstillinger og andre viktige funksjoner ligger under en samlemappe under navnet «apper». Dette er sikker noe man kan justere, men som jeg enda ikke har fått gjort. 

LAGRE NYE KONTAKTER

Det var heller ingen enkel oppgave å skulle lagre nye kontakter. Disse kan nemlig enten lagres på selve telefonen som en Google-kontakt, men også i en app levert av Telenor som heter «mine kontakter». Her surret jeg noe voldsomt i starten, og appen som sikkert skal gjøre jobben lettere, gjorde i grunn alt mye vanskeligere. Jeg regner med at appen enkelt kan slettes, men dette har jeg heller ikke satt meg så mye inn i. 

BATTERI

Når telefonen synger på siste verset, og nærmer seg tom for strøm, tillater den deg ikke å ta bilder. 5% batteri betyr altså at du ikke kan ta et eneste bilde, og akkurat den biten der irriterer meg litt. Jeg vet aldri når jeg kommer over noe jeg bare MÅ ta bilder av, og jeg synes ikke batteriet burde avgjøre om jeg skal få lov til å ta bilder eller ikke. 

 

Alt i alt, leverer Samsung varene så til de grader, i tillegg til at den ser superfresh ut. Jeg kan ikke garantere at jeg aldri kommer til å gå tilbake til iPhone, men at Samsung og jeg har blitt gode venner, det er i hvert fall sikkert. Jeg gikk fra å være skeptisk til å bli frelst, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Er det noen Samsung-entusiaster der ute? I så fall blir jeg kjempeglad om dere vil dele noen triks og tips med meg, som får telefonopplevelsen enda bedre enn den allerede er i dag ♥

Nå skal jeg ha en etterlengtet skype-date med Bettyen, og i kveld skal Dennis og jeg på date. Det er så lenge siden vi var ute på date for å pleie kjærligheten, og nå merker vi begge to at det er på høy tid, haha. 

Måtte dere få en vidunderlig tirsdag, skjønninger ♥

Annonse