Annonse

FORDI DU FORTJENER DET

Hei fininger ♥

Nå har vi akkurat kommet hjem etter en herlig liten shoppingdag, og dette her frister absolutt til gjentagelse. Kanksje allerede til uken, så stay tuned. Jiiippiiii!

Før vi stikker i parken for å grille og nyte sommeren, tenkte jeg at jeg ville tipse dere om en vanvittig herlig nyhet til alle oss kvinnfolk som av og til fortjener en liten oppmerksomhet, og som liker å få gaver. Jeg regner med at dette er de aller fleste av oss, eller hva? Hehe. 

Noen som har hørt om Glossybox? Dette konseptet er helt genialt og har endelig kommet til Norge, til min strore glede. Det går nemlig ut på at du kan bestille en liten gave til deg selv til kun 179NOK, som kommer pent pakket inn hjem til deg, og som inneholder fem små hyggelige overraskelser, som bl.a neglelakker, make-up, skjønnhetsprodukter og velvære. Er ikke dette helt genialt? Produktene kommer som oftes i travel-size, som selvfølgelig er tipp topp for oss som liker å reise.  

Jeg fikk pakken min for noen dager siden og var jo helt i ekstase der jeg satt og åpnet opp, og jeg liker tanken på at man kan føle seg som bursdagsbarn når man selv føler for det. Hurra! 

Jeg synes alle dere deilige lesere fortjerer hver sin Glossybox hver eneste måned, og hvis dere er enig, er det enkelt å registrere seg på www.glossybox.no.  Viktig å unne seg noe godt, er det ikke?

Spesielt på dager som dette. SØNDAG! Blæææ, men så er det jo søren meg fri i morgen, og det er jo helt herlig å vite. 

Nyt kvelden, vakre lesere ♥

Annonse