Annonse

FORDI VI FORTJENER DET!

//Sponset opphold

Nå banket det akkurat på døren, og utenfor stod en superherlig jente med noen sweet treats til kvelden.. Sånt kan man like!

Hei, skjønningene mine ♥

Som en overraskelse til Bettyen, tok jeg henne i går med på et uventet weekend-opphold på deilige The Thief. Ingen av oss har testet ut denne perlen tidligere, og siden vi har jobbet oss ihjel den siste tiden, syntes jeg at vi begge to fortjente en liten getaway i egen by.. Jeg har jo på mange måter også blitt kastet ut hjemmefra, da Dennis har fylt cribben opp med kompiser fra Stavanger (HA HA HA), så det kunne jo ikke passet bedre med et deilig hotellopphold. Det var jo også på høy tid å sjekke ut denne luksusen én gang for alle.. Åhåj.. Luksus, sa du? Så til de grader!

Her er alt riktig.. Alt fra den myke sengen og omgivelsene, til beliggenhet, belysning og selvfølgelig service. Jeg tenker ofte at de ansatte på slike luksuriøse hoteller som dette her, kan oppføre seg noe overlegent, men her blir man møtt med store smil og vennlige ord. Vi føler oss virkelig velkommen, til og med iført snapback, haha! The Thief går definitivt rett inn på hotelltopplisten! 

My god! Dette kan vi like, og det er ingen tvil om at jeg skal ta med meg Dennis hit, for en romantisk kjærestehelg uten telefoner og teknologi. Er det ett sted i Oslo man virkelig kan finne roen og koble helt ut, så er det her ♥

Og dere? Sorry sen oppdatering.. Macen min kollapset i går kveld, og har i dag tilbragt litt tid på service, haha. Uten mac er jeg jo helt ubrukelig, LOL!

Nyt kvelden, fininger. Nå skal vi få på oss danseskoene, og gjøre oss klare til en heidundrandes kveld med jentene  ♥

//Et par av bildene er hentet fra Google

Annonse