FORELSKELSE VS. KJÆRLIGHET

//Annonse: I samarbeid med Fuelbox

En riktig god morgen, fininger. Enda en fridag – herlighet så deilig. Det er virkelig ingen tvil om at mai måned behandler oss bra – i hvert fall når vi er såpass heldige med været som vi er. Hurraaa!

Det er på tide å bjuda på en ny episode av «Frokostpraten» – denne spalten vår på kanalen som vi er så begeistret for. Vi synes jo at det er så hyggelig å sitte sånn som dette og prate til dere fine mennesker, og i denne episoden er det ekstra kjekt. Vi har nemlig fått med oss FuelBox – et konsept jeg lenge har vært giret på å teste ut. Dette handler rett og slett om å kicke i gang de skikkelig gode samtalene, som bidrar til å styrke både vennskap og parforhold. Mer om dette i videoen… Synes dere Dennis svarer godt for seg?

Rabattkoden: FUEL gir dere 100 kroner avslag i prisen, om dere bestiller en FuelBox HER. Dette er virkelig – med hånden på hjertet – den perfekte måten å styrke forholdet. På torsdag skal jeg møte jentene, og da skal jeg ta med meg venneboksen. Jeg gleder meg allerede til å høre hva de kommer til å svare på de ulike spørsmålene ♥

Nå skal jeg gjøre noe så kjedelig som å rydde i kjelleren. I kjelleren, liksom… BAH! Med musikk i ørene skal det nok gå bra – jeg er mer bekymret for rottene som tydeligvis har campet i kjelleren gjennom vinteren. HJELP!

Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥