Annonse

FORLOVELSESRINGEN!

//Lokal tid: 22.17

Her er den – den fineste ringen i historien!

Denne herligheten her, var altså den som lå i den lille boksen da Dennis satt seg ned på kne, og dette er ringen jeg har drømt om i noe som føles som en hel evighet.

P1010035

Jeg har lenge tenkt på hvilken ring som faktisk kunne passe til en sånn fargerik, rar og leken person som meg, som ikke liker verken diamanter eller flashy smykker. Jeg føler at den tradisjonelle forlovelsesringen med en diamant på størrelse med et helt hus, ikke passer meg på noen som helst måte, og det er heller ikke en ring jeg hadde hatt lyst til å bruke. Kall meg gjerne snodig, de fleste jenter elsker vel diamanter, eller? Selvsagt er det pent, det er bare ikke pent til meg.

Dennis har også nevnt ved noen anledninger at forlovelsesringen skal koste i hvert fall tre månedslønner, og da har jeg faktisk blitt sint, haha. Å bruke tre månedslønner på ring, er for meg helt unødvendig og uaktuelt – ringen symboliserer jo akkurat det samme, og det er dét som faktisk betyr noe! Og som jeg sa til Dennis da disse tre månedslønningene ble nevnt; «de pengene kan brukes til noe langt mer spennende«, haha.

Det er ingenting meg med som er A4, det er ingenting med oss som par som er A4, og det er ingenting med denne ringen som er A4, heller. Jeg elsker det, og jeg elsker den! Denne ringen er utradisjonell, den representerer meg, oss, det livet vi lever, og jeg er så stolt over å kunne si at dette er min forlovelsesring! En ring laget av en norsk smykkedesigner, som ikke koster skjorten. Helt perfekt!

P1010058

P1010048

P1010034

Overflaten er glassblåst, som gjør den litt røff. Dette er en ring som passer perfekt i kombinasjon med alle de andre ringene jeg ofte bruker når jeg skal tilføre det lille ekstra, og da vi har snakket om at vi ønsker gifteringer i gull, blir jo disse to ved siden av hverandre helt vidunderlig.

Gud bedre så lykkelig jeg er – lykkerus deluxe, haha!

Hallo fra St. George, forresten… Et bittelite sted to timer fra Vegas, hvor vi tilbringer en natt før vi kjører videre. Nå er det snart natta, så da vil jeg bare ønske dere en sprudlende og solfylt onsdag, og så sees vi senere ♥

Jeg er så glad i dere!

Annonse