FØRPREMIERE

Folkens? Det er bare til å glede seg til mandag – herregud dette blir så bra!

Happy fredag fra en solfylt hovedstad. Jeg entret fredagen på dansegulvet på Heidi’s med den herlige gjengen fra Camp Kulinaris, etter en forrykende førpremiere på Theatercaféen. Det var en spent stemning da vi koste oss med en nydelig middag, og heldige meg fikk servert en fantastisk vegansk rett som kokkene hadde laget for anledningen. Jeg aner faktisk ikke hva jeg spiste, men det var altså så godt at jeg blir nødt til å kontakte kokken for å få oppskriften, haha. Anyways – vi koste oss altså glugg ihjel, og da klokken bikket 20.00, var det dags for en hel time med moro.

Har du sett alle parsplitter, liker du kjendisdrama på en gård, digger du å se kjendiser klatre over en fjelltopp? Ja, da vil du elske Camp kulinaris! En gjeng kjendiser skal altså drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør. Gjennom åtte uker skal de bo sammen, jobbe sammen og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, mat og kaos på kjøkkenet! Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor.

Etter å ha sett første episode er jeg 100% sikker på at dette programmet kommer til å falle i smak hos det norske folk – både hos store og små! Og premieren er altså på førstkommende mandag – den 26. februar, klokken 19.30. Programmet går på TV3 fra mandag til torsdag, og varer i en hel time! WOOHOOOO!

Nei, dere… Dette blir GØY! Skal dere se på?

Nyt fredagen så lenge, så sees vi snart ♥